iOS 13. Iata PRIMELE IMAGINI cu Noul DARK MODE

iOS 13. Primele imagini cu noul dark mode pentru iPhone, iPad, si iPod Touch au aparut astazi, iata ce schimbare se pregateste sa ne ofere compania Apple.

iOS 13 imagini dark mode

iOS 13. Cu mai putin de o saptamana inainte de prezentarea oficiala a noului sistem de operare, pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, astazi vedem primele imagini cu noul dark mode, dar si aplicatia Find My. Conform informatiilor furnizate astazi, se pare ca in iOS 13 noul dark mode va putea fi activat atat din aplicatia Settings, Configurari, cat si prin intermediul unui buton care va fi disponibil in cadrul Notifications Center pentru utilizatori.

iOS 13. In ecranul principal de aplicatii dark mode-ul nu aduce vreo modificare, separat de dock, care pare sa aiba un fundal mai inchis, dar separat de asta, nu ai zice ca ai vreo tema de acest gen. In aplicatia Music, Muzica, singura pentru care exista vreo captura de ecran din iOS 13, puteti vedea ca noul dark mode ofera intr-adevar o interfata intunecata, nu gri, desi unele elemente de interfata sunt gri, pentru a ramane in continuare vizibile.

iOS 13. Iata PRIMELE IMAGINI cu Noul DARK MODE

iOS 13 imagini dark mode aplicatii

iOS 13. Separat de asta, puteti vedea ca interfata pentru modificarea capturilor de ecran a fost modificata de catre compania Apple, si nici aici nu exista un dark mode, ceea ce e o dezamagire. iOS 13 vine totusi cu o noua aplicatie Reminders, Mementouri, aceasta avand parte de un design mult imbunatatit, pe iPad ea avand interfata impartita in sectiuni separate pentru a vedea mai usor informatiile pentru intrari, iar pe iPhone va fi ceva relativ similar.

iOS 13 imagini reminders

iOS 13. Apple combina deasemenea si aplicatiile Find My iPhone, plus Find My Friends, intr-o singura aplicatie care are denumirea Find My, astfel incat functionalitatea sa sa fie mai usor de utilizat. Din pacate nu vedem mai multe poze cu noul dark mode care va fi disponibil pentru iOS 13, in special pentru aplicatii precum Mesaje, Safari, Configurari, Mail, Apple Maps, etc,  care sunt folosite intens de catre foarte multi oameni.

iOS 13. Compania Apple va prezenta in mod oficial noua versiune a sistemului de operare in cursul zilei de luni, iar tot atunci va fi pusa in distributie si prima versiune beta pentru dezvoltatori.