iPhone 11. Apple ELIMINA o Functie MAJORA din Telefoane

iPhone 11. Apple a decis sa elimine o functie importanta din viitoarele sale modele de telefoane, iata fara ce vom fi nevoiti sa le folosim din 2019.

iPhone 11 3d touch

iPhone 11. Compania Apple pregateste eliminarea unei functii foarte importante din actualele modele de telefoane iPhone XS, ea nefiind implementata in iPhone XR, iar aceasta tranzitie va fi facuta inclusiv pentru noile modele. Vorbim despre 3D Touch, o functie implementata de catre cei de la Apple inca din momentul lansarii iPhone 6S, insa iata ca in iPhone 11 nu-si mai regaseste locul, asa ca daca o folositi, atunci va trebui sa va dezobisnuiti de ea.

iPhone 11. 3D Touch este un sistem care e capabil sa perceapa nivelul de presiune aplicat pe un anumit punct al ecranului, iar in baza sa au fost implementate destul de ulte functii pentru telefoanele iPhone. De la control Center, si pana la aplicatii, 3D Touch este folosit de catre Apple pentru a ne permite sa controlam mai usor sistemul sau de operare, dar in iPhone 11 va trebui sa ne obisnuim cu ceva diferit, baza doar pe apasare pe ecran.

iPhone 11. Apple ELIMINA o Functie MAJORA din Telefoane

iPhone 11. Eliminarea 3D Touch din telefoane, si o posibila inlocuire cu Haptic Touch, va avea drept efect eliminarea vibratiilor generate la apasarea puternica pe ecran, sau la diferentierea functionalitatii in functie de puterea cu care apasam pe ecran. Incepand cu iOS 13, atingerile prelungite ale ecranului vor inlocui ceea ce facem acum cu 3D Touch, iar vibratiile vor disparea, astfel ca iPhone 11 va fi mai “linistit”, iar asta ar putea avea un impact pozitiv si asupra autonomiei bateriei.

iPhone 11. Explicatii pentru eliminarea 3D Touch nu exista deocamdata, insa e posibil ca Apple sa aiba nevoie de loc in carcasa pentru alte componente, sau sa doreasca sa faca alte modificari pentru ecranele telefoanelor. Adevaratele motive le vom afla abia dupa lansarea iPhone 11, insa pana atunci, cert este faptul ca Apple va oferi o modificare substantiala pentru modul in care vom folosi viitoarele modele de telefoane.

3 COMENTARII

  1. Stii care ar fi lovitura pe piața pentru Apple?! Sa reintroducă mufa jack audio !!!
    Ar rupe topurile doar din anunțarea acesteia!