Samsung GALAXY FOLD. Lansarea AMANATA din Nou

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea telefonului pliabil a fost iar amanata de catre compania Samsung, iata ce motive sunt invocate pentru noile intarzieri.

Samsung GALAXY FOLD testare

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea primului telefon pliabil al companiei coreene trebuia sa aiba loc la inceputul acestei luni, insa din pacate probleme de calitate cu produsele au fortat o amanare a acesteia. Samsung GALAXY FOLD a intrat la final de aprilie intr-un intens proces de reverificare si rezolvare a problemelor din cauza carora ecranele telefoanelor au fost distruse usor de catre jurnalistii care au primit primele unitati de test de la compania coreeana.

Samsung GALAXY FOLD. Desi la putin timp dupa ce a inceput reverificarea telefoanelor s-a spus ca in iunie ar trebui sa aiba loc lansarea oficiala, iata ca acest lucru nu se va intampla, iar lansarea a fost iar amanata. Cei de la Samsung au nevoie de mai mult timp pentru a testa versiunile revizuite ale Samsung GALAXY FOLD, astfel incat modelele care ajung la clienti sa functioneze fara probleme, si sa nu apara situatii penibile.

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea AMANATA din Nou

Samsung GALAXY FOLD. Presedintele diviziei mobile a Samsung, Dj Koh, a spus acum cateva saptamani ca inginerii companiei vor ajunge rapid la o concluzie privind problemele si rezolvarile lor, dar asta nu pare sa se fi intamplat. Procesul de reparare a problemelor descoperite pentru Samsung GALAXY FOLD se va intinde pentru mai mult de o luna din acest punct, deci e posibil ca lansarea sa aiba loc in luna iulie, dar e oricand posibil ca procedura sa fie prelungita din nou.

Samsung Electronics has set a goal of releasing the Galaxy Fold in June, but it is said that the quality stabilization work will be longer than planned. Samsung Electronics is offering a Galaxy Fold to mobile operators in mid-month, and is testing network interworking. The announcement of the announcement of the launch of the Galaxy fold in the month and the release of the next month is a strong possibility, but the hardware stabilization work is expected to be slower than expected.

Samsung GALAXY FOLD. Se pare ca Samsung ar intentiona sa ofere unitati de test pentru operatorii de telefonie mobila undeva pe la jumatatea lunii viitoare, iar lansarea oficiala ar putea avea loc in iulie. Desigur ca totul depinde de finalizarea procesului intern de testare al versiunii revizuite a Samsung GALAXY FOLD, iar mai apoi trebuie testat iar in retelele operatorilor de telefonie mobila, pentru a se asigura faptul ca functioneara fara cusur si pe partea GSM.

Samsung GALAXY FOLD. Avand in vedere ca Huawei MATE X nu va fi lansat prea curand, din cauza sanctiunilor din SUA, Samsung nu se mai grabeste sa-si aduca telefonul pliabil pe piata pana cand va fi intr-adevar pregatit.