iPhone 11. Schimbarea care NU va Veni in 2019

IpHONE 11. O schimbare importanta pentru noile modele de telefoane nu va fi lansata in cursul anului 2019 de catre compania Apple, iata de ce nu vom beneficia.

iPhone 11 ram 2019

iPhone 11. Compania Apple pregateste o serie de schimbari foarte interesante pentru telefoanele pe care le va lansa in toamna acestui an, insa printre ele nu se va regasi una pe care unii dintre fani o aveau in minte. Mai exact, desi unii dintre fanii companiei Apple se gandeau ca pentru seria iPhone 11 ar putea fi crescuta cantitatea de memorie RAM de la 4 GB la 5 GB, ei bine acest lucru nu se va intampla, din pacate pentru toata lumea.

iPhone 11. Apple a crescut anul trecut cantitatea de memorie RAM din telefoanele sale de la 3 GB la 4 GB, reusind sa ofere performante mult mai bune pentru produse, in special pentru multitasking. Anul acesta iPhone XR 2019 va avea parte de un upgrade similar, insa telefoanele din seria iPhone 11 nu vor trece printr-o procedura similara, insa e foarte posibil ca tipul de memorie RAM oferit de catre cei de la Apple sa fie unul nou, imbunatatit.

iPhone 11. Schimbarea care NU va Veni in 2019

iPhone 11. Daca e sa fim sinceri, nu prea exista motive foarte mari ca Apple sa faca un upgrade in 2019 pentru cantitatea de memorie RAM din telefoane, decat daca iOS 13 va consuma mai multa din ea. In aceasta situatie, un upgrade pentru RAM ar fi obligatoriu pentru seria iPhone 11, dar abia dupa ce prima versiune beta a sistemului de operare va fi lansata ne vom putea face o idee cu privire la necesitatea acestui upgrade, sau nu.

iPhone 11. Avand in vedere ca telefoanele sunt foarte scumpe, o crestere a cantitatii de memorie RAM n-ar trebui sa fie greu de suportat de catre compania Apple, avand in vedere ca aceste chip-uri nu sunt scumpe. Totusi, daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca Apple nu va face acest upgrade pentru telefoanele din iPhone 11, si ca vom ramane cu doar 4 GB de memorie RAM indiferent de schimbarile din iOS 13.