Huawei P30 PRO. LOVITURA DURA data de catre Xiaomi

Huawei P30 PRO. O lovitura foarte dura vine astazi pentru compania chinezeasca din partea celor de la Xiaomi, iata ce au lansat astazi pentru clienti.

Huawei P30 PRO xiaomi

Huawei P30 PRO. Cu vanzari si preturi in cadere libera in urma sanctiunilor impuse de catre SUA impotriva companiei Huawei, o alta lovitura dura vine de la un telefon prezentat de catre Xiaomi cu denumirea Redmi K20 Pro. Noul telefon Xiaomi Redmi K20 Pro este gandit ca un model care sa lupte direct cu Huawei P30 PRO, Samsung GALAXY S10, sau iPhone XS, urmand a oferi performante si functii de top la un pret mult mai mic.

Huawei P30 PRO. Noul Telefon al Xiaomi are un procesor Qualcomm Snapdragon 855, superior fata de cele folosite de catre Huawei, pana la 8 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare fiind deasemenea oferiti pentru clienti. Un ecran cu diagonala de 6.4 inch si rezolutie de 2320 x 1080 pixeli este deasemenea integrat, el acoperind 91.9% din ecranul telefonului, totul pentru a oferi o experienta de utilizare cat se paote de buna pentru clienti.

Huawei P30 PRO. LOVITURA DURA data de catre Xiaomi

Huawei P30 PRO. Bateria de 4000 mAh se poate incarca in doar 80 de minute folosind sistemul de incarcare rapida la 27W, astfel ca vorbim despre tehnologii destul de avansate pentru telefon. Camera tripla integrata in carcasa este formata din senzori de imagine de 48 de megapixeli, 13 megapixeli, si 8 megapixeli, iar camera frontala este gandita pentru a iesi din carcasa cand e necesar, iar asta nu exista si in Huawei P30 PRO, dupa cum prea bine stiti.

Huawei P30 PRO. Preturile pentru Xiaomi Redmi K20 Pro incep de pe la 337 de dolari pentru versiunea cu 6 GB de RAM si 64 GB spatiu de stocare, si ajung pana la 434 de dolari pentru versiunea cu 8 GB RAM, 256 GB spatiu de stocare. In comparatie cu uawei P30 PRO, care costa 1000 de dolari, diferenta de pret este colosala, iar din punct de vedere tehnologic lucrurile nu stau la fel, si asta ii va tine pe clienti departe de Huawei.

uawei P30 PRO. In contextul in care compania Huawei are probleme foarte mari din cauza faptului ca nu poate lansa telefoane cu Android, cei de la Xiaomi au sansa de a fura foarte multi clienti.

2 COMENTARII

  1. Nu înțeleg, dacă este vorba despre Xiaomi, de ce la începutul fiecărei propoziții, apare ”Huawei P30 Pro” și nu Xiaomi? Căci despre el este vorba în articol, mai ales când ne prezinți prețurile.