iPod Touch 2019 a fost LANSAT de catre Apple

iPod Touch 2019

iPod Touch 2019 a fost lansat astazi de catre compania Apple, fara sa fie o mare surpriza, pentru ca prin martie am auzit despre posibila aparitie a produsului. iPod Touch 2019 vine cu un procesor A10, lansat acum 2 ani de catre Apple, acelasi design vechi cu ecran de 4 inch, dar pana la 256 GB spatiu de stocare pentru clienti.

iPod Touch 2019 este, practic, vechiul model, doar cu un procesor relativ mai nou, iar asta pentru ca in toamna Apple va lansa procesorul A13, deci produsul nu e tocmai grozav. Chiar si asa, Apple vinde iPod Touch 2019 la preturi care incep de la doar 200 de dolari, relativ decent pentru un iPhone care nu are functie de telefonie mobila.

iPod Touch 2019 este in mod oficial cel mai ieftin produs care poate rula iOS, iar asta pentru ca neoficial exista si telefoane iPhone atat de ieftine, dar cu reduceri, nu la pret intreg. Ca sa fiu sincer, ceea ce a lansat astazi Apple este o foarte mare dezamagire, pentru ca iPod Touch 2019 e departe de a oferi performante cel putin decente in 2019.

We’re making the most affordable iOS device even better with performance that is twice as fast as before, Group FaceTime and augmented reality starting at just $199,” said Greg Joswiak, Apple’s vice president of Product Marketing. “The ultra-thin and lightweight design of iPod touch has always made it ideal for enjoying games, music and so much more wherever you go.

iPod Touch 2019 vine si cu un ecran vechi pe care extrem de putina lume il mai vrea, iar despre camere nu poate fi spus absolut nimic incurajator in acest moment. Chiar daca unii fani asteptau lansarea, cu siguranta foarte multi sunt dezamagiti de ceea ce ofera Apple prin acest nou iPod Touch 2019.