Iata Tanarul care a SPART Serverele Apple pentru a fi Angajat

tanar spart apple angajat

Un tanar australia a gasit o metoda foarte nepotrivita de a atrage atentia companiei Apple, totul in speranta de a fi angajat de catre cei din Cupertino. Mai exact, acum cateva luni a fost dezvaluit faptul ca un tanar australian a spart o retea interna a Apple si a accesat documente interne ale companiei, descarcand zeci de GB de date.

Australianul a actionat in acest mod dupa ce ar fi aflat ca un european a fost angajat de catre cei de la Apple dupa ce i-a spart serverele, si dorea acelasi lucru. Problema este ca Apple nu a fost la fel de impresionata de actiunile australianului, asa ca l-a lasat pe mana autoritatilor, care l-au anchetat, si trimis mai apoi in judecata, el fiind acum condamnat.

Tanarul nu va merge la inchisoare, ci va plati o cautiune de 350 de dolari, si va avea o perioada de incercare de 9 luni, totul pentru ca avea doar 13 ani cand a inceput sa sparga serverele Apple. Varsta frageda i-a dat curajul de a actiona in acest mod fara a isi da seama ce se va intampla, insa e posibil ca in cativa ani Apple sa fie dornica sa-l angajeze.

The teen hacked Apple and pleaded guilty while admitting that he hoped this would land him a job at the iPhone maker. He’d heard that Apple hired a European who’d done the same thing, and had assumed that a job was waiting for him the moment he was discovered. Clearly, law enforcement had other ideas.

Intre timp, tanarul australian va avea foarte multe de invatat in ceea ce priveste securitatea informatica, si e mai mult ca sigur ca va mai sparge serverele altor companii. In urma acestor actiuni isi va ascunde cu siguranta mult mai bine urmele, asa ca daca va mai sparge vreodata Apple, nu le va mai da de inteles ca el a facut totul.