Samsung GALAXY S11. OFICIAL, cat de PUTERNIC e Noul Procesor

Samsung GALAXY S11. Noaptea trecuta a fost dezvaluit in mod oficial cat de puternic va fi noul procesor care va fi integrat in viitorul smartphone al coreenilor.

Samsung GALAXY S11 cortex

Samsung GALAXY S11. In cursul noptii trecute cei de la ARM au anuntat in mod oficial care vor fi imbunatatirile importante pe care noul procesor al telefonului le va aduce pentru telefoanele care sunt asteptate de catre clienti. Vorbim despre design-ul de referinta pentru nucleele Cortex-A77, dar si placile video Mali-G77, ambele urmand a oferi imbunatatiri semnificative pentru utilizatorii care vor decide sa cumpere viitoarele modele de smartphone-uri ale coreenilor.

Samsung GALAXY S11. Aceste noi procesoare si placi video vor fi integrate in chip-urile Qualcomm Snapdragon 855, sau Exynos 9830 de catre Qualcomm si Samsung, astfel ca vor ajunge inclusiv in multe alte modele de telefoane Android. Bun, incepem cu noul chip Qualcomm Snapdragon 855, care va avea incluse nucleele Cortex-A77, pentru a sustine performante ridicate, ele urmand a aduce o crestere de cam 20% pentru puterea de procesare a telefoanelor, deci implicit si performantele lor.

Samsung GALAXY S11. OFICIAL, cat de PUTERNIC e Noul Procesor

Samsung GALAXY S11 cortex a77

Samsung GALAXY S11. Puteti vedea in imaginea de mai sus cam care ar trebui sa fie diferentele intre noile procesoare si cele anterioare, acum fiind integrat inclusiv suport pentru conectivitatea 5G in ele. Mai mult decat atat, se pune accent mai mare pe inteligenta artificiala, dar si suport pentru rezolutii mai bune pentru inregistrarea de poze si clipuri video, scanarea 3D, sau recunoastere faciala, deci Samsung GALAXY S11 va beneficia din plin de imbunatatiri majore pentru procesor.

Samsung GALAXY S11 mali g77

Samsung GALAXY S11. In ceea ce priveste placa video Mali-G77, aceasta ar urma sa ofere o crestere de pana la 40% a performantelor generale care sunt oferite pentru utilizatori, atat pentru jocuri, cat si pentru aplicatii obisnuite. Consumul de energie ar urma sa fie deasemenea redus cu pana la 40% de aceste componente pentru Samsung GALAXY S11, iar asta va duce fie la o crestere a autonomiei bateriei, fie la implementarea de componente cu noi functii.

Samsung GALAXY S11. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, noul model de smartphone este asteptat pentru lansare in primavara anului 2020, cel mai probabil in februarie, sau martie.

5 COMENTARII

  1. 20% in termenii lor, inseamna vreo 10-15% la Marcel in mana…
    Slab abia daca se apropie de A12, A12X este departe,iar in toamna vine A13…

  2. În opinia mea, creșterile de performanțe ale procesoarelor sunt alocări inutile de resurse. Cu toate astea, nu strică progresul tehnologic însă puterea procesorului nu mai poate fi considerată un punct cheie de alegerea smartphone-ului. Toate sunt super mega performante.

  3. Corect, Predatorule. Poate ca nu strica progresul, dar risipa de resurse (inutilizate de fapt) este criminala la nivel planetar.

  4. Poate se va apropia in oerformante in sfarsit de telefoane care au acelasi SoC, ca Nubia RedMagic 3, care ia pana la 470000 scor in antutu, are fan in interior, ecran oled de 90hz si pret de 500€.