Huawei. SCADERE URIASA A Vanzarilor Confirmata OFICIAL

Huawei. O scadere uriasa a vanzarilor a fost confirmata in mod oficial de catre reprezentantii companiei, iata ce se intampla in momentul de fata.

huawei scadere

Huawei. Scaderea foarte mare a vanzarilor companiei chinezesti a fost confirmata oficial in cursul acestei zile de catre un reprezentant al sau, confirmand practic tot ceea ce au spus diversi analisti pana acum. Mai exact, seful diviziei de produse comerciale a Huawei din Spania a confirmat faptul ca vanzarile companiei au scazut cu 25% – 30% in lunea de dupa anuntarea sanctiunilor SUA, si a anularii licentei pentru sistemul de operare Android.

Huawei. V-am spus deja ca in Spania au fost anulate toate campaniile de promovare pentru produsele chinezilor inca de saptamana trecuta, iar acum avem si o confirmare oficiala a problemelor foarte mari de acolo. Vanzarile celor de la Huawei si-au mai revenit in zilele urmatoare, dar nu se apropie de nivelul pe care compania il inregistra inainte ca Donald Trump sa impuna sanctiuni care sa blocheze practic activitatea companiei la nivel global, nu doar in SUA.

Huawei. SCADERE URIASA A Vanzarilor Confirmata OFICIAL

Huawei. Lasand la o parte problema uriasa a vanzarilor, reprezentantul companiei nu a putut garanta ca Android Q va ajunge in actualele modele de telefoane actuale, dar nici ca actualizarile importante pentru Android 9 vor fi oferite. Desigur ca mai toata lumea stia ca Huawei nu va putea oferi actualizari pentru Android din moment ce Google a anulat licenta companiei, iar actualizarile nu mai pot fi distribuite de catre compania chinezeasca pentru clientii din lumea intreaga.

If I say that sales have not been affected, it would be a lie. The drop in sales caused by the veto of the US Department of Commerce has already been quantified in Spain: between 25% and 30%. However, Pablo Wang, head of the consumer unit, says that in many centers the sales levels of previous ones are recovering.

Huawei. Aceasta e prima oara cand un reprezentant al companiei chinezesti recunoaste faptul ca sanctiunile impuse de catre SUA au afectat vanzarile de telefoane in vreo tara, si e putin probabil sa vedem altele. Pe de alta parte, este foarte posibil ca Huawei sa aiba probleme similare si in alte tari, iar asta pentru ca sanctiunile impiedica livrarea de actualizari pentru Android la nivel global, nu doar in SUA.

Huawei. Acestea fiind spuse, estimarile analistilor privind scaderile in vanzari ale companiei chinezesti par sa fie destul de apropiate de adevar, multi spunand ca nu vor fi mai mari de 30%, dar iata ca orice e posibil.

1 COMENTARIU

  1. asta e SUA, nu stie sa castige altfel , doar prin , manipulare, escrocherii si amenintari. La fel in Irak, la fel in Vietnam, la fel in razboiul rece, la fel cu orice mascarada globala si musamalizare. Cu toata tehnologia americana si securitatea nu pot ei sa blocheze o companie chinezeasca in mod curat?!, Sau chiar le e frica la sua de china? Sa fim seriosi, pana la 1 Decembrie Apple va fi peste Huawei si atunci se vor lua interdictiile.