Apple va REDUCE Productia unor Modele ale iPhone

Apple va reduce productia unor modele de telefoane iPhone in perioada urmatoare, iata ce au decis cei din Cupertino cu privire la aceste produse importante.

apple reduce productie iphone

Apple se pregateste sa reduca productia unor modele de telefoane iPhone in urmatoarele luni, iar asta in conditiile in care are deja probleme foarte mari cu vanzarile unora dintre produsele sale. Informatia vine de la analistii americani care au reusit sa discute cu parteneri ai celor din Cupertino, care au primit mai mult ca sigur ordine de la americani pentru a reduce productia anumitor modele in cursul urmatoarelor luni.

Nu se stie ce modele ale iPhone vor fi afectate de aceasta reducere a productiei, insa ea este prezentata ca fiind una mica, in raport cu comenzile inregistrate pana in prezent de catre parteneri. Desigur ca nimeni nu stie foarte clar ce inseamna asta, dar ar putea fi vorba despre milioane de telefoane iPhone care nu vor mai fi fabricate pentru cei de la Apple in urmatoarele luni, iar asta cu sigurantanu este o veste buna pentru cineva.

Apple va REDUCE Productia unor Modele ale iPhone

Se pare ca unele vechi modele ale iPhone ar urma sa fie afectate de acasat reducere a productiei pe care compania Apple a comandat-o deja, deci nu intra in calcul si modelele cele mai noi. E posibil ca Apple sa vrea sa scoata din vanzare unele modele mai vechi ale iPhone, iar acesta sa fie motivul din cauza caruia reduce productia pentru ele, fara a avea vreo legatura cu vanzarile bune, sau proaste, ale telefoanelor.

Rosenblatt states it believes Apple will be reducing its orders for “older iPhone model production” slightly for the third quarter, though declines to mention exactly what models will be affected by the change. On the other end of the scale, the 2019 iPhones’ “product ramp schedule” is “on track.” While there are no specifics offered in relation to this proclamation, it is to be expected Apple would keep to the production schedule where possible, making the message one of reassurance that there won’t be a delay in the iPhone’s release.

Telefoanele din seria iPhone 2019 vor intra in productie in toamna acestui an pentru compania Apple, americanii comandand deja inceperea productiei pentru finalul acestei veri, asa cum se intampla anual. E posibil ca actualul razboi comercial dintre SUA si China sa afecteze intr-o anumita masura productia telefoanelor iPhone, insa ramane de vazut cat de mari ar putea fi problemele, si daca asta va afecta si lansarea noilor modele de telefoane.