Samsung GALAXY NOTE 10. Functia EXCLUSIVA Anuntata

Samsung GALAXY NOTE 10. Functia exclusiva pentru telefon care a fost anuntata ca o surpriza pentru clientii din lumea intreaga inaintea lansarii pe piata.

Samsung GALAXY NOTE 10 s pen

Samsung GALAXY NOTE 10. O noua functie exclusiva este anuntata pentru noul model de telefon pregatit pentru lansare de catre compania Samsung, si e ceva care ar putea schimba cu mult experienta de utilizare a telefoanelor. Stiti deja ca pentru Samsung GALAXY NOTE 10 va fi oferit un S-Pen, adica acel stylus care a fost integrat in toate telefoanele din aceasta serie, cei de la Samsung oferind si diverse functii utile prin intermediul lor pentru clienti.

Samsung GALAXY NOTE 10. Pentru modelul de anul acesta se pare ca Samsung va mai face un salt in ceea ce priveste functionalitatea, si ar urma sa le ofere clientilor inclusiv o aplicatie speciala pentru S-Pen. Conform unui leaker prolific de informatii despre produsele Samsung nelansate, se pare ca pentru Samsung GALAXY NOTE 10 va fi implementata o aplicatie speciala pentru controlarea S-Pen, desi deocamdata nu e foarte clar ce ar urma sa aduca ea efectiv.

Samsung GALAXY NOTE 10. Functia EXCLUSIVA Anuntata

Samsung GALAXY NOTE 10. E posibil ca aceasta noua aplicatie sa permita controlarea unora dintre functiile pe care S-Pen le poate oferi, inclusiv sa permita personalizarea lor, totul in niste limite, desigur. S-Pen poate controla unele dintre fucntiile pe care le va avea Samsung GALAXY NOTE 10, iar aplicatia dedicata pentru S-Pen ar putea oferi posibilitatea de a selecta ce functie este atribuita fiecarei interactiuni cu stylusul, astfel incat utilizatorii sa aiba ceea ce isi doresc.

Samsung GALAXY NOTE 10. Separat de asta, e greu de spus ce-ar putea aduce nou pe partea software telefonul separat de ceea ce este deja implementat in Android Q de catre compania Google pentru utilizatori. Samsung a lansat in iarna o schimbare foarte mare pentru Android cu One UI, astfel ca Samsung GALAXY NOTE 10 ar putea veni doar cu acele noutati majore si nimic altceva special, dar e totusi posibil sa fie oferite unele surprize de catre compania coreeana, poate.

Samsung GALAXY NOTE 10. Acestea fiind spuse, lansarea telefonului este asteptata pentru luna august, si atunci vom vedea cat de grozave vor fi modificarile de care vor beneficia utilizatorii care-l vor cumpara.