Samsung GALAXY S10. PROBLEME URIASE cu Ultimul UPDATE

Samsung GALAXY S10. Probleme foarte mari sunt raportate de catre utilizatori cu cea mai recenta actualizare pentru telefoane, iata de ce se plang utilizatorii.

Samsung GALAXY S10 blocare

Samsung GALAXY S10. Saptamana trecuta a fost lansata o noua actualizare pentru telefoanele vandute de catre compania coreeana, iar din pacate pentru utilizatorii lor, lucrurile stau foarte prost. Mai exact, se pare ca actualizarea oferita pentru Samsung GALAXY S10 genereaza probleme foarte mari cu blocari inopinate ale telefoanelor, sau reporniri subite ale acestora, totul fara ca Samsung sa reuseasca sa descopere aceste buguri inainte de a pune actualizarea in distributie publica.

Samsung GALAXY S10. Problemele foarte mari pentru utilizatori au inceput cu blocari ale aplicatiilor terte disponibile in Google Play, adica aplicatii ale retelelor de socializare, cele ale Google, Facebook, si nu numai. De la simple blocari ale aplicatiilor, telefoanele Samsung GALAXY S10 ajung si la blocarea completa in timpul utilizarii, ceva ce a generat frustrari pentru foarte multe persoane, iar deocamdata compania Samsung inca nu a confirmat in mod oficial existenta lor, din pacate.

Samsung GALAXY S10. PROBLEME URIASE cu Ultimul UPDATE

Samsung GALAXY S10. Problemele merg si mult mai departe, din pacate, iar asta pentru ca in anumite situatii telefoanele repornesc si singure, in special dupa ce se blocheaza in timpul folosirii obisnuite. Pentru a face lucrurile si mai rele, aceste probleme ale Samsung GALAXY S10 nu au vreo rezolvare, din pacate, iar asta pentru ca nici macar o resetare completa a telefoanelor, si o stergere totala a datelor, nu este solutia pentru a readuce functionalitatea la normal.

It’s not just apps that are freezing for many Galaxy S10 users. The phone itself freezes from time to time according to many of our readers. The phone doesn’t seem to completely freeze for everyone – long pressing the power button brings up the power options, but the restart or power off buttons don’t respond, although the phone does eventually restart on its own. For some users, pressing the power button makes the screen go dark but doesn’t lock the device, while others say the fingerprint sensor stops responding now and then or becomes slow to unlock the device once a fingerprint is detected.

Samsung GALAXY S10. Chiar daca Samsung nu a recunoscut problema in mod oficial pana in momentul de fata, actualizarea e singura sursa pentru aceste probleme, iar asta deoarece ele au aparut dupa instalarea update-ului. Din pacate, e nevoie ca Samsung sa confime problemele, iar mai apoi sa confirme ca va incepe procedura de rezolvare, iar asta pentru ca alta solutie pentru a putea folosi telefoanele Samsung GALAXY S10 in mod normal nu exista.

Samsung GALAXY S10. Probleme de acest gen nu apar foarte des pentru telefoanele coreenilor, insa si cand apar, din pacate sunt foarte serioase, si de obicei rezolvarile nu se fac foarte repede.