Samsung GALAXY S11. Noua Functie ce UMILESTE Apple, Huawei

Samsung GALAXY S11. O noua functie extrem de importanta este anuntata pentru lansare in telefon, si urmeaza sa aduca o schimbare ce va umili Apple, sau Huawei.

Samsung GALAXY S11 100w

Samsung GALAXY S11. O noua functie extrem de importanta este pregatita pentru implementare in aceste modele de telefoane, iar conform informatiilor aparute pana acum, ea va umili telefoanele de la Huawei, sau Apple. Mai exact, vorbim despre implementarea unui nou sistem de incarcare rapida pentru Samsung GALAXY S11, acesta urmand a facilita incarcarea la 100W, dublu fata de cat ofera in acest moment telefoanele celor de la OPPO pentru clienti.

Samsung GALAXY S11. Am aflat acum ceva timp ca Xiaomi a pregatit un sistem de incarcare la fel de rapid pentru viitoare modele de telefoane, insa iata ca Samsung le-ar putea-o lua inainte, si ar putea oferi tehnologia. Cu un sistem de incarcare rapida de 100W in Samsung GALAXY S11, clientii vor putea sa-si incarce extrem de rapid bateriile mari care vor fi integrate in aceste modele de telefoane, poate chiar in mai putin de o ora pentru cele de 4000 mAh.

Samsung GALAXY S11. Noua Functie ce UMILESTE Apple, Huawei

Samsung GALAXY S11. Implementarea unui sistem de incarcare atat de rapid ar putea permite inclusiv oferirea de baterii de capacitate mai mare in telefoane, iar asta pentru ca ele ar putea avea energia introdusa mai rapid. Desigur ca exista si probleme de natura tehnica privind implementarea unor asemenea tehnologii, iar aici trebuie readusa in discutie problema cu telefoanele care explodau acum cativa ani, ceva ce Samsung va dori sa evite cu Samsung GALAXY S11.

In addition to smarter features and larger batteries, innovative charging solutions allow us to do more through our mobile devices today. Following this trend, power adapters that can quickly charge devices while establishing safeguards against unauthorized access are increasingly in demand. Samsung’s power delivery MM101 and security-enhanced SE8A will not only make charging faster and safer but also enable new services that can enrich tomorrow’s mobile experiences.

Samsung GALAXY S11. Desigur ca e nevoie ca un chip Qualcomm Snapdragon 855 sa aiba implementat suport pentru un sistem atat de avansat de incarcare rapida, deci implementarea depinde inclusiv de compania americana. Separat de astea, Samsung GALAXY S11 ar aduce una dintre cele mai mari evolutii pentru lumea telefoanelor mobile, insa e nevoie ca Samsung sa gaseasca metoda perfecta de a oferi totul.

Samsung GALAXY S11. Noul telefon este pregatit pentru a fi pus in vanzare in primavara anului viitor, asa ca pana atunci ramane ca tehnologia sa fie pregatita oficial pentru a nu genera probleme.