Digi Mobil. Vodafone, Telekom, Orange, Noua VESTE PROASTA pentru Romani

Digi Mobil. Vodafone, Telekom, Orange, vor pregati o noua schimbare foarte proasta pentru clientii din Romania, iata ce ii obliga sa faca asta din nou in 2019.

Digi Mobil cresteri

Digi Mobil. Vodafone, Telekom, Orange, sunt, fie ca ne place, sau nu, in fata unei noi schimbari importante care ii va afecta pe toti clientii din Romania in urmatoarele luni, si trebuie sa fim foarte pregatiti pentru acest lucru. V-am spus saptamana trecuta faptul ca Guvernul Romaniei pregateste o noua lovitura pentru Digi Mobil, si restul operatorilor de telecomunicatii, urmand a fi impusa obligatia de a afisa preturile doar in LEI.

Digi Mobil. Obligatia de a afisa preturile doar in LEI in Romania va forta operatorii de telecomunicatii sa faca niste schimbari pentru valoarea preturilor pe care le impune pentru clientii care-i folosesc serviciile in tara noastra. Acum operatorii de telefonie afiseaza in totalitate preturile in euro pentru serviciile de telecomunicatii, insa Digi Mobil, si restul companiilor, vor fi obligate de catre Guvern sa isi schimbe tactica, deci preturile vor fi usor modificate.

Digi Mobil. Vodafone, Telekom, Orange, Noua VESTE PROASTA pentru Romani

Digi Mobil. Avand in vedere rezultatul de ieri pentru alegerile europarlamentare, guvernul va dori cu siguranta sa ia niste masuri populiste, insa cea privind afisarea preturilor doar in LEI este una extrem de buna. Acum preturile fluctueaza, pentru ca valoarea euro se modifica de la o zi la alta, in general in crestere, astfel ca Digi Mobil, si restul companiilor telecom, vor dori sa stabileasca niste preturi mai mari decat cele actuale, pentru a acoperi si eventualele schimbari de curs valutar.

Digi Mobil. Nu cred ca operatorii vor stabili preturile in LEI la un curs valutar actual, ci la unul mai mare decat cel al BNR, iar asta pentru a compensa nu doar fluctuatiile de curs, ci si eventualele comisioane bancare. Cred ca preturile pentru serviciile oferite de catre Digi Mobil, sau alti operatori, ar putea creste cu valori similare celor aplicate in urma impunerii OUG 114/2018, care a adus si un nou impozit pe cifra de afaceri pentru companiile din telecomunicatii.

Digi Mobil. Acestea fiind spuse, ar fi bine sa va pregatiti pentru o noua crestere de preturi din momentul in care operatorii vor fi obligati sa afiseze preturile pentru servicii exclusiv in LEI.