Samsung GALAXY NOTE 10. ASA vor ARATA Telefoanele

Samsung GALAXY NOTE 10. Asa vor arata noile modele de telefoane mobile care vor fi lansate de catre Samsung, iata cat de diferit e noul design!

Samsung GALAXY NOTE 10 ecran aspect

Samsung GALAXY NOTE 10. Pentru noul model de smartphone a fost anuntata inca de acum cateva saptamani o schimbare importanta pentru design, ea avand legatura cu ecranul nou pregatit de catre Samsung. Mai exact, ni s-a spus ca Samsung nu va amplasa perforatia pentru ecranul Samsung GALAXY NOTE 10 in exact acelasi loc precum la Samsung GALAXY S10, iar acest lucru este demonstrat de catre cel care ne-a oferit in premiera aceasta informatie.

Samsung GALAXY NOTE 10. In imaginea de mai jos puteti vedea cum urmeaza sa arate acest nou model de telefon, in partea dreapta a imaginii fiind prezentata implementarea pe care o vom vedea in versiunea finala. Practic, desi Samsung GALAXY NOTE 10 va avea un ecran perforat, camera frontala va fi una standard, si va fi implementata in mijlocul ecranului, nu intr-un colt, aratand mult mai natural decat in cazul seriei Samsung GALAXY S10, lansata in martie.

Samsung GALAXY NOTE 10. ASA vor ARATA Telefoanele

Samsung GALAXY NOTE 10 aspect ecran

Samsung GALAXY NOTE 10. De ce nu vrea Samsung sa implementeze o perforatie in partea laterala a ecranului, ci in mijlocul acestuia, nimeni nu stie deocamdata, dar probabil ca vom avea si o explicatie oficiala candva. E foarte posibil ca decizia de a avea perforatia pozitionata in mijlocul ecranului Samsung GALAXY NOTE 10 sa aiba la baza si modificarile care urmeaza sa fie facute pentru camera principala, dar totul este deocamdata doar pura speculatie.

Samsung GALAXY NOTE 10. Cert este faptul ca telefonul va avea un aspect diferit fata de cum ne imaginam, dar va fi pus in vanzare in doua versiuni separate, una cu ecran de 6.3 inch, si una cu ecran de 6.7 inch. Pentru ambele ar trebui sa fie facuta implementarea in exact acelasi mod, asa ca nu ne ramane decat sa vedem ce anume a motivat aceasta schimbare Samsung GALAXY NOTE 10, si daca vor exista deficiente din cauza ei.

Samsung GALAXY NOTE 10. Ambele telefoane din aceasta serie vor fi puse in vanzare undeva in cursul lunii august, insa pana in momentul de fata n-au aparut detalii cu privire la o posibila data de aparitie.

3 COMENTARII