Google Maps. Iata Ce se SCHIMBA Incepand de Azi

Google Maps. Iata ce se schimba incepand de astazi pentru aplicatia de harti online disponibila pentru telefoanele iPhone si Android, si ce poti folosi chiar acum.

Google Maps recomandari

Google Maps. Cea mai mare aplicatie de mesagerie de pe planeta are parte de o schimbare importanta incepand de astazi, compania americana dorind sa le ofere utilizatorilor doar cea mai buna experienta de utilizare posibila. In aceasta idee, aplicatia Google Maps va incepe sa le afiseze utilizatorilor recomandari pentru mancare in momentul in care cauta locatia unui restaurant, sau cer informatii pentru navigare ghidata catre acea locatie.

Google Maps. V-am spus acum vreo saptamana ca aplicatia urmeaza sa foloseasca inteligenta artificiala pentru a le recomanda utilizatorilor cele mai bune feluri de mancare de la restaurantele pe care le viziteaza. Puteti vedea in imaginile de mai jos cam cum arata ceea ce urmeaza sa ofere Google Maps pentru toata lumea, aplicatia adunand poze publicate de catre utilizatori cu diverse feluri de mancare din restaurante, pentru  face recomandarile cel mai potrivite.

Google Maps. Iata Ce se SCHIMBA Incepand de Azi

Google Maps recomandari mancare

Google Maps. Aplicatia va sorta pozele publicate de catre utilizatori pentru restaurantele pe care le viziteaza, iar cele mai populare dintre felurile de mancare vor fi recomandate si pentru alti utilizatori. Aplicatia Google Maps afisa deja felurile de mancare pe care le au restaurantele, insa acum vorbim despre o functie care le sorteaza pe cele mai populare pentru a afisa ceea ce mancan utilizatorii cel mai frecvent cand viziteaza restaurantele.

Whether you’re craving a tea cocktail in Brooklyn or sampling Pacific Rim cuisine in London, Google Maps now highlights a restaurant’s most popular dishes, so you can place your order with confidence.

Google Maps. Felurile de mancare pe care le prefera clientii vor fi afisate intr-o sectiune speciala numita Popular, astfel ca utilizatorii vor trebui sa acceseze acea sectiune pentru a afla informatiile alese special pentru ei. Inteligenra artificiala va sorta automat toate pozele care sunt publicate pentru a face recomandarile cele mai bune, iar Google Maps doar va afisa exact ceea ce este necesar, deci oamenii vor vedea ce mananca altii, pentru a sti ce sa manance si ei.

Google Maps. Aceasta schimbare a fost deja implementata in cele mai noi versiuni ale aplicatiei de pentru harti online, astfel ca daca aveti instalate actualizarile cele mai recente, veti vedea si toate aceste informatii.