Samsung GALAXY NOTE 10. Design-ul INOVATOR ANULAT

Samsung GALAXY NOTE 10. Noul design inovator pentru telefoanele mobile ale companiei Samsung a fost anulat inainte de lansare, iata ce va fi oferit in schimb.

Samsung GALAXY NOTE 10 inovator

Samsung GALAXY NOTE 10. Noul model de smartphone a avut un design inovator anuntat pentru lansare de catre compania Samsung anul acesta, insa din pacate se pare ca totul a fost doar o speranta desarta. Mai exact, v-am spus dimineata ca Samsung GALAXY NOTE 10 ar fi fost pregatit pentru lansare cu un nou design care ar fi adus o eliminare a butoanelor fizice pentru smartphone, dar si a portului audio de 3.5mm.

Samsung GALAXY NOTE 10. Foarte multa lume a ramas extrem de surprinsa de ceea ce s-a spus in legatura cu noul design al telefonului, insa din pacate totul a fost nimic mai mult decat un zvon fara substanta. Desi un model al Samsung GALAXY NOTE 10 cu un asemenea design a fost testat si pregatit pentru lansare de catre compania Samsung, din pacate s-a luat decizia de a se renunta a oferirea sa, ceea ce nu bucura chiar atat de multi fani.

Samsung GALAXY NOTE 10. Design-ul INOVATOR ANULAT

Samsung GALAXY NOTE 10. O schimbare radicala de design ar fi adus pentru seria de telefoane mult mai multa atentie, si ar fi oferit intr-adevar un element serios de noutate, dar din pacate asta nu se intampla. Samsung GALAXY NOTE 10 va avea in continuare butoane fizice, dar vestea buna este ca portul audio de 3.5mm nu a fost eliminat, deci utilizatorii nu vor fi obligati sa-si cumpere casti bluetooth, sau adaptoare pentru cele vechi.

Samsung GALAXY NOTE 10. E greu de spus de ce s-a decis anularea acestui nou design, dar e foarte posibil ca Samsung sa nu doreasca sa experimenteze cu schimbari atat de mari de design pentru aceasta serie. E usor de inteles de ce Samsung GALAXY NOTE 10 nu va avea un aspect atat de mult modificat din moment ce alte experimente ale Samsung s-au dovedit a fi atat de problematice, si s-au lasat cu mari scandaluri.

Samsung GALAXY NOTE 10. Acestea fiind spuse, in august vom afla cat de mari vor fi noutatile pe care seria de telefoane le va aduce, dar nu va asteptati sa vedeti acel design radical pe care unii l-au anuntat.

2 COMENTARII