Huawei MATE 30 PRO. Solutia de CRIZA pentru Telefon

Huawei MATE 30 PRO. O solutie de criza este pregatita de catre compania Huawei pentru noul sau telefon, iata ce vrea sa faca anul acesta.

 

Huawei MATE 30 PRO criza

Huawei MATE 30 PRO. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, compania Huawei are probleme foarte mari in momentul de fata cu telefoanele sale, dar s-ar putea sa existe o metoda de a lansa noi modele de telefoane. Desi SUA a impus sanctiuni majore impotriva Huawei luna trecuta, cei de la Google permit oferirea Android Q pe telefoanele chinezilor, iar asta ar putea fi o veste buna si pentru Huawei MATE 30 PRO, insa din cu totul alte puncte de vedere.

Huawei MATE 30 PRO. Avand in vedere ca Google poate sa ofere, din punct de vedere legal, distributia sistemului de operare, e foarte posibil ca si alte companii sa poata colabora cu Huawei in continuare. Asa inseamna ca pentru Huawei MATE 30 PRO vor putea fi folosite procesoarele companiei, chip-uri Wi-Fi, Bluetooth, GSM, si nu numai, desi multe companii americane au rupt relatiile de colaborare cu chinezii inca de luna trecuta.

Huawei MATE 30 PRO. Solutia de CRIZA pentru Telefon

Huawei MATE 30 PRO. Guvernul SUA a facut o exceptie pentru sanctiunile sale, care au o durata de existenta de 90 de zile, iar aceasta perioada expira undeva prin a doua parte a lunii august, deci peste destul timp. Daca Huawei MATE 30 PRO va putea fi lansat pana la expirarea acestor exceptii, atunci compania Huawei va putea salva o parte din scaderea mare in vanzari care deja se prefigureaza pentru produsele sale in lumea intreaga.

Huawei MATE 30 PRO. Noul telefon e deja in proces de dezvoltare de ceva vreme, lansarea fiind anuntata pentru septembrie, sau cel tarziu, octombrie, dar nu ar fi absolut deloc exclus ca ea sa fie avansata pana in august. Desigur ca e posibil ca aceasta graba sa creeze probleme pentru productia Huawei MATE 30 PRO, insa daca alta solutie nu ar exista pentru lansarea sa, atunci Huawei va face tot ce poate pentru a-si aduce telefonul la clienti.

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea acestui smartphone ar trebui coordonata si cu cea a Android Q, altfel daca nu va avea cea mai recenta versiune a sistemului de operare, nu prea va fi cautat de catre clienti.

2 COMENTARII