Huawei. Veste INCREDIBILA, CE se Intampla cu Android

Huawei. O veste incredibila a venit astazi de la compania Google cu privire la sistemul de operare Android, iata de ce schimbare au parte chinezii astazi.

huawei reactivare

Huawei. Dupa o saptamana in care compania chinezeasca a fost marginalizata de catre cam toti partenerii sai, iata ca astazi a venit o veste incredibil de buna pentru ea, una la care nimeni nu se astepta. Mai exact, Huawei Mate 20 PRO a fost reinclus de catre compania Google in randul telefoanelor care pot instala versiunile beta ale Android Q, iar asta la mai bine de o saptamana dupa ce licenta pentru Android a Huawei a fost anulata.

Huawei. Schimbarea de situatie este una complet surprinzatoare, iar asta in conditiile in care Huawei Mate 20 Pro a fost reintrodus fara vreo explicatie in website-ul in care sunt listate telefoanele ce pot rula versiunile beta ale Android Q. Reincluderea telefoanelor Huawei in aceasta lista sugereaza faptul ca licenta Android a companiei chinezesti a fost reactivata, iar asta are legatura cu o schimbare facuta de catre guvernul SUA.

Huawei. Veste INCREDIBILA, CE se Intampla cu Android

huawei reactivare mate 20 pro

Huawei. Saptamana trecuta guvernul SUA a hotarat sa le permita chinezilor sa mai aiba relatii comerciale cu unele companii americane timp de 90 de zile, astfel incat acestea sa aiba posibilitatea de a inlocui produsele chinezilor si a nu avea activitatea blocata. Desi nimeni nu a spus atunci ca astava rezolva cel putin partial problemele cu licenta Android ale celor de la Huawei, ei bine iata ca acest lucru s-a intamplat, iar compania pare sa fi revenit la activitatea normala.

Huawei. Nu e clar deocamdata in ce masura lucrurile vor ramane neschimbate in urmatoarele 80 si ceva de zile, sau daca licenta Android va fi retrasa chiar mai devreme de incheierea acestui termen. Indiferent de situatie, asta inseamna ca, teoretic, in urmatoarele 80 de zile Huawei va putea livra actualizarile Google pentru sistemul de operare Android, poate chiar si Android Q, daca va fi lansat in timp util de catre americani.

Huawei. Nimeni nu prea mai intelege care e situatia in momentul de fata, dar compania chinezeasca pare sa aiba parte de o perioada de “respiro” inainte sa-i fie reactivate sanctiunile in SUA, si implicit la nivel global.