watchOS 6. App Store, Noi Fete si Aplicatii de la Apple

watchOS 6. Noua versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch are dezvaluite in acest moment toate noutatile importante pentru ceasuri.

watchOS 6

watchOS 6. Compania Apple prezinta in momentul de fata noua versiune a sistemului de oeprare pentru Apple Watch, si are pregatit foarte multe noutati interesante pentru clientii sai. Din pacate pana in prezent n-am aflat absolut nimic in legatura cu watchOS 6, iar asta face surprizele de astazi cu atat mai interesante, deci vom vedea in premiera schimbarile pe care nimeni nu le-a putut divulga pana in acest moment.

Fetele pentru Apple Watch

Asa cum era de asteptat, watchOS 6 va aduce noi fete pentru ceasuri, prima dintre ele fiind una gradient, o alta aducand ora in diverse ore, plus o nou fata digitala. Apple implementeaza si un cadran “California” pentru watchOS 6, plus o noua fata “solara”, care se modifica in functie de pozitia soarelui pe cer.

Apple implementeaza o functie numita “taptic chimes”, adica in momentul in care se schimba ora ceasul va vibra usor, si va rula un sunet pentru a sugera schimbarea.

Aplicatii Noi

watchOS 6 aduce aplicatiile Audiobooks, Calculator si Voice Memos pe Apple Watch, cea de-a doua oferind posibilitatea de a calcula si bacsisul, sau cat trebuie sa plateasca mai multe persoane la o masa.

watchOS 6 va face aplicatiile mai independente de iPhone, asa cum ni s-a spus deja.

Apple Watch va putea deasemenea sa faca si streaming pentru muzica, totul prin internet.

App Store

Alta schimbare foarte importanta pentru watchOS 6 este includerea App Store pentru Apple Watch. Acest magazin de aplicatii ne va permite sa instalam orice aplicatii direct din ceas, fara a mai fi obligati sa folosim un iPhone.

Fitness si sanatate

watchOS 6 aduce noutati si pentru cei care fac exercitii fizice, noi sisteme de monitorizare fiind implementate de catre compania Apple. Aplicatiile vor avea trend-uri pentru activitati, si ne vom spune cat de bune sunt exercitiile pe care le facem.

watchOS 6 are implementata deasemenea o aplicatie speciala care monitorizeaza zgomotele ambientale si ne poate spune cand sunt prea puternice, si ne pot afecta auzul in timp.

watchOS 6 ciclu

Incepand cu watchOS 6, Apple Watch va putea urmari ciclul menstrual al femeilor, si poate oferi inclusiv informatii despre momentele de fertilitate pentru femei. Inclusiv pe iPhone va fi oferita aceasta functionalitate, separat de watchOS 6, cu aceleasi noutati.

Lansare

watchOS 6. Ceea ce stim sigur este ca noua versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch nu va fi lansata in mod public astazi, ci abia in toamna acestui an, in septembrie.