Mac Pro 2019. PREZENTARI VIDEO cu PC-ul de ZECI de MII de Dolari

Mac Pro 2019 a fost prezentat oficial de catre compania Apple, iata si primele hands-on video care ne dezvaluie noul calculator performant.

Mac Pro 2019

Mac Pro 2019 a fost lansat oficial de catre compania Apple in cursul serii trecute ca fiind cel mai performant calculator creat pana in prezent. Mai jos puteti vedea cateva prezentari video facute de catre cei care au testat produsul la eveniment, laudele fiind multiple.

Apple sustine ca Mac Pro 2019 ofera performante fara egal la nivel global, dar la niste preturi pe masura asteptarilor clientilor sai. Conform Apple, noile Mac Pro 2019 au preturi care incep de la 6000 de dolari in versiunea de baza, dar o configuratie de top ajunge sa coste si 50.000 de dolari, o suma absolut uriasa.

Mac Pro 2019 este cel mai performant calculator creat vreodata de catre compania Apple, insa si preturile percepute sunt pe masura acestor promisiuni ale americanilor. Cu o sursa de 1.2KW pentru a sustine toate componentele interne, Mac Pro 2019 este gandit doar pentru cei care chiar fac multi bani cu produse de acest gen.

Mac Pro 2019 este gandit pentru cei care cu un singur proiect acopera investitia intr-un asemenea produs, adica pentru cei care fac productie cinematografica, si nu numai.