Huawei MATE 30 PRO. PROBLEMA URIASA din Cauza Samsung

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone va avea o problema uriasa din cauza companiei Samsung, iata ce se va intampla dupa lansare.

Huawei MATE 30 PRO

Huawei MATE 30 PRO. Separat de problemele pe care compania Huawei le are deja cu Android-ul celor de la Google, sau cu alte companii americane, exista una noua, care are legatura cu Samsung. Ieri cei de la Samsung au anuntat un parteneriat foarte important cu AMD, multumita caruia vor implementa in telefoanele lor tehnologiile din placile video ale americanilor, iar Huawei MATE 30 PRO va ramane cu mult in urma lor, fiind deja cu mult in urma celor de la Apple.

Huawei MATE 30 PRO. Apple are deja placi video pentru iPhone fabricate de catre cei de la PowerVR, acestea fiind cele mai performante din intreaga industrie mobila, si sunt folosite exclusiv de catre americani. Colaborarea dintre cei de la AMD si Samsung este un foarte mare pas inainte facut de catre coreeni, iar daca pentru Huawei MATE 30 PRO nu va fi facut un upgrade major pe partea video, atunci va ramane cu foarte mult in urma.

Huawei MATE 30 PRO. PROBLEMA URIASA din Cauza Samsung

Huawei MATE 30 PRO. Avand in vedere recenta blocada internationala impotriva celor de la Huawei, e destul de greu de spus cum anume ar putea fi rezolvata problema, deoarece solutii nu prea exista deocamdata. Huawei MATE 30 PRO are nevoie de tehnologii care nu exista in China, sau cel putin nu sunt disponibile cu aceleasi performante precum in cazul celor oferite de catre companiile din SUA, deci Huawei e intr-un mare dezavantaj.

Huawei MATE 30 PRO. E posibil ca noul smartphone sa ofere performante, pe partea de procesare, care sunt net superioare celor ale viitoarelor telefoane ale companiei Samsung, insa pe partea video vor fi inferioare. Huawei MATE 30 PRO va fi lansat inainte ca un Samsung GALAXY S11 cu o placa video cu tehnologiid e la AMD sa ajunga la clienti, deci va avea putin timp “in varf”, dupa care va fi mai mult ca sigur depasit total.

Huawei MATE 30 PRO. Cu o lansare pregatita pentru luna septembrie, sau octombrie a acestui an, telefonul a putea avea totusi punerea in vanzare grabita pentru a ajunge mai rapid la clienti.