Apple va Renunta Complet la iTunes Luna Aceasta

apple renunta itunes

Compania Apple se pregateste sa faca uitat iTunes chiar din luna iunie, anuntul urmand a fi facut in cadrul WWDC 2019, care va incepe pe data de 3 iunie in SUA. Pregatindu-se pentru aceasta schimbare, cei de la Apple au inceput deja sa elimine toate paginile privind iTunes care existau pe retelele de socializare.

Apple elimina deasemenea si toate informatiile, pozele, sau clipurile video pe care le-a publicat pana in prezent, totul dupa 18 ani in care a oferit programul pentru clienti. Apple a inceput inclusiv sa redirectioneze unele pagini de continut catre cele pentru Apple TV, sau Apple Music, totul intr-o schimbare foarte importanta facuta in momentul de fata.

Apple has abruptly removed all social media content from its iTunes page on Facebook, including posts, photos, and videos. This appears to have happened within the past 24 hours, as a cached version of the iTunes page on Facebook still had content available as of May 31. As far as we can tell, it looks like Apple has migrated its iTunes page to its Apple TV page on Facebook, including not only all of the content but nearly 30 million likes and its original April 29, 2009 creation date.

iTunes este un program care nu a avut parte de prea multe laude din partea utilizatorilor, iar eliminarea sa cu siguranta nu va supara prea multa lume. Eliminand iTunes, Apple va lasa utilizatorii fara posibilitatea de a mai controla iDevice-urile de pe calculatoare, sau poate ca va oferi un program alternativ.

3 COMENTARII

  1. Ar trebui să ofere alternativă probabil în noua aplicație de muzică pentru Mac/PC, dacă nu, vei putea doar să le încarci pe iCloud și să le descarci pe iPhone într-o altă aplicație pentru muzică

  2. Cu siguranță vor oferi o alternativă.
    Momentan întrebi degeaba, căci nimeni nu-ți poate da un răspuns corect, că nimeni nu știe. Sunt doar speculații.