Samsung GALAXY NOTE 10, Primele Dovezi CONFIRMA ca va fi UMILIT

Samsung GALAXY NOTE 10 are astazi prezentate si primele dovezi care confirma faptul ca telefonul va fi umilit atunci cand va fi lansat.

Samsung GALAXY NOTE 10 umilit

Samsung GALAXY NOTE 10 are astazi dezvaluite primele dovezi ale faptului ca va fi umilit fara drept de apel de catre telefoanele care vor fi lansate de catre concurenta, dar asta cam era de asteptat, nu-i asa ? Puteti vedea mai jos primele teste de performante facute pe doua modele distincte ale Samsung GALAXY NOTE 10, iar ambele confirma faptul ca performantele ce vor fi oferite vor fi cu mult sub asteptarile celor care stiu ca iPhone 11 va fi foarte performant.

Samsung GALAXY NOTE 10 va folosi acelasi procesor Qualcomm Snapdragon 855 in anumite tari, sau Exynos 9820 in altele, iar din pacate ele sunt cu mult sub procesorul A12 in performante, acelasi lucru fiind valabil pentru cel A13. Scorurile obtinute in testele de performante de catre Samsung GALAXY NOTE 10 sunt extrem de apropiate de cele ale seriei S10, dar asta n-ar trebui sa fie o surpriza, avand in vedere ca ambele au acelasi hardware, poate doar exceptand mediul de stocare.

Samsung GALAXY NOTE 10, Primele Dovezi CONFIRMA ca va fi UMILIT

Samsung GALAXY NOTE 10 umilit 5g qualcomm

Samsung GALAXY NOTE 10 cu 12 GB RAM si conectivitate 5G este folosit pentru rezultatul obtinut in testul de mai sus, el apropiindu-se intr-o anumita masura de iPhone XS, si depasind unele telefoane Android concurente. Vorbim mai mult ca sigur despre versiunea Pro a telefoanelor din seria Samsung GALAXY NOTE 10, iar asta pentru ca are si 12 GB RAM, ceva ce nu vom vedea in telefoanele standard, care vor avea si un ecran mai mic implementat de catre cei de la Samsung.

Samsung GALAXY NOTE 10 umilit 5g exynos

Samsung GALAXY NOTE 10 este prezentat in al doilea test cu un procesor Exynos 9820, care desigur ca are performante mult mai proaste, dar aceasta nu mai este de mult o noutate pentru utilizatorii din lumea intreaga. Nici autonomia bateriei nu va fi mai buna pe acete modele de telefoane Samsung GALAXY NOTE 10, astfel ca lucrurile nu se vor schimba prea mult fata de seria S10, cel putin pe partea de performante.

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi prezentat in mod oficial in vara acestui an, cel mai probabil undeva prin luna august, dar deocamdata nu exista detalii foarte clare cu privire la asta.