Android 9. Apple IRONIZEAZA MAREA PROBLEMA a Google

Android 9. Compania Apple nu a ratat ocazia de a ironiza marea problema pe care compania Google o are cu sistemul sau de operare pe telefoane.

Android 9 apple

Android 9. In cadrul conferintei de aseara, compania Apple nu a ezistat sa isi bata joc de Google, si de o problema foarte mare pe care o are compania cu sistemul sau de operare pentru terminalele mobile. Mai exact, stim cu totii ca rata de adoptie a Android 9 este foarte proasta in comparatie cu ceea ce vedem pentru iOS, iar compania Apple nu a ezitat sa prezinte aceasta discrepanta pentru cei care au fost prezenti la conferinta sa din San Francisco.

Android 9. Daca sistemul de operare al celor de la Google a ajuns la o rata de adoptie de doar 10% din august si pana acum, iOS 12 a ajuns la 85%, deci de 8 ori mai mare desi a fost lansat cu o luna de zile mai devreme. Spre deosebire de Apple, care isi distribuie singura sistemul de operare iOS, cei de la Google depinde de producatori pentru a distribui Android 9, iar acestia si-au cam batut joc de clienti, asa cum au facut in fiecare an cu fiecare actualizare.

Android 9. Apple IRONIZEAZA MAREA PROBLEMA a Google

Android 9 apple google

Android 9. Apple si-a cam facut in fiecare an un obicei din a lua in ras compania Google si aceasta problema pe care o are ea cu rata de adoptie pentru telefoanele care-i ruleaza sistemul de operare. Din pacate cei de la Google nici nu prea pot face mare lucru in legatura cu asta, pentru ca Android 9, sau orice alte versiuni viitoare, nu vor putea fi actualizate direct de companie, ci de producatori, iar de aici vine marea problema.

Android 9. Google incearca in fiecare an sa-i convinga cumva pe producatorii de telefoane ca nu este bine cum gandesc lucrurile, dar pana acum n-a reusit sa faca foarte mare lucru pentru a ajunge din urma Apple. Dupa cum se prezinta situatia, nici nu mi-as imagina ca ar putea sa aiba foarte mari realizari, asa ca ramane doar sa vedem daca Android 9 e ultimul sistem de operare de care Apple isi mai poate bate joc, sau nu.

Android 9. Fiind aproape de inlocuire, acest sistem de operare trebuia sa aiba o rata de adoptie mult mai mare, insa iata ca lucrurile nu stau chiar asa.