Samsung GALAXY NOTE 10. Functie EXCLUSIVA in Telefoane

Samsung GALAXY NOTE 10. O functie exclusiva pentru telefoanele Samsung a fost anuntata, iata ce schimbare mare va aduce pentru utilizatori.

Samsung GALAXY NOTE 10 dex live

Samsung GALAXY NOTE 10. O functie exclusiva este pregatita pentru telefonele pe care compania Samsung se pregateste sa le lanseze pe pietele globale curand. Mai exact, vorbim despre o dezvaluire facuta chiar de catre compania Samsung printr-un nou brevet de inventie inregistrat in Europa. Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa aiba o noua functie numita Dex Live, ea fiind dezvaluita de catre un brevet inregistrat in Uniunea Europeana de catre coreeni.

Samsung GALAXY NOTE 10. Desi documentele de inregistrate de catre coreeni nu descriu foarte clar asta, vorbim despre o imbunatatire pentru functia DeX. Functia aceasta permite transformarea unui telefon intr-un calculator prin conectarea la un monitor si la unele periferice. DeX Live ar urma sa ofere in Samsung GALAXY NOTE 10 posibilitatea de a folosi functia si wireless, fara acel dock obligatoriu in momentul de fata pentru ca functionalitatea sa poata fi folosita de catre utilizatori.

Samsung GALAXY NOTE 10. Functie EXCLUSIVA in Telefoane

Samsung GALAXY NOTE 10. Eliminarea necesitatii de a mai folosi cabluri pentru functia DeX, era urmatorul pas logic pe care Samsung trebuia sa il faca pentru clienti. Cu DeX Live totul ar urma sa devina realitate, iar noul smartphone va aduce functia in premiera pe telefoane. Perifericele pot fi deja conectate wireless pentru functia DeX, iar produsul nou va duce lucrurile chiar mai departe.

In a patent application dated yesterday with the European Union Intellectual Property Office, Samsung filed a new trademark for something called “Samsung DeX Live.” Theoretically, Samsung DeX Live could allow a user to wirelessly connect with a monitor, on which the DeX desktop layout would appear. Since you can already use Bluetooth to connect a keyboard and mouse to Samsung phones, one could then access Samsung DeX Live without the need for any cables at all.

Samsung GALAXY NOTE 10. Totul ar urma sa fie oferit in mod automat de catre compania Samsung, prin Android, fara ca utilizatorii sa faca ceva special. Va fi totusi nevoie de un accesoriu special conectat la monitor, sau un monitor wireless pentru aceasta functie. Practic un nou accesoriu pentru acest telefon va fi necesar pentru a avea functia.

Samsung GALAXY NOTE 10. E posibil ca acest accesoriu sa fie totusi mai ieftin decat un dock vandut acum de coreeni, dar asta vom afla in vara. Samsung GALAXY NOTE 10 va fi prezentat in mod oficial in vara acestui an, dar data nu e deocamdata cunoscuta.