Samsung GALAXY S10. Nou UPDATE cu o Functie MAJORA

Samsung GALAXY S10. Un nou update a fost lansat de catre compania Samsung pentru clientii sai, iar ea aduce o functie foarte importanta.

Samsung GALAXY S10 ultra-wide

Samsung GALAXY S10. Se pare ca o noua actualizare este distribuita in momentul de fata de catre compania Samsung pentru utilizatorii de telefoane, iar ea aduce o schimbare foarte utila pentru toata lumea. Mai exact, incepand cu aceasta actualizare pentru Samsung GALAXY S10, aplicatiile terte vor putea folosi camera ultra-wide a telefonului pentru inregistrarea de poze, ceva ce in momentul de fata nu este posibil pentru cei ce detin telefoanele.

Samsung GALAXY S10. Alti producatori de telefoane Android ofera acces la camerele ultra-wide pentru aplicatii terte de ceva vreme, insa Samsung o face abia acum, iar aplicatiile au nevoie de modificari pentru a functiona. In momentul de fata doar aplicatia nativa Camera a Samsung GALAXY S10 poate sa permita folosirea camerei ultra-wide de catre utilizatori, dar cum lumea vrea si aplicatii terte, era de asteptat ca Samsung sa deschida accesul pentru ea, si asta e o veste foarte buna.

Samsung GALAXY S10. Nou UPDATE cu o Functie MAJORA

Samsung GALAXY S10. Acest update a fost lansat initial de catre compania Samsung acum mai bine de o saptamana, insa a fost retras din cauza faptului ca bloca aplicatiile si telefoanele utilizatorilor. Acum s-ar parea ca problemele ar fi fost rezolvata, iar actualizarea pentru Samsung GALAXY S10 a fost repusa in distributie in unele tari, dar e bine totusi sa nu va grabiti cu instalarea, pentru ca s-ar putea sa mai existe totusi probleme in continuare.

The most important new feature that we didn’t know was part of the latest Galaxy S10 update is the addition of an “ultra-wide SDK” for third-party apps. This means that developers will be able to officially implement the option to switch to the ultra-wide camera on a Galaxy S10 in their apps. You can switch to the ultra-wide camera from within WhatsApp, but other apps do not support this at the moment.

Samsung GALAXY S10. Telefoanele lansate in martie de catre compania Samsung au avut parte de un progres foarte bun pana in prezent, cu o usoara scadere in vanzari, asa ca un nou model a fost lansat pentru clienti. O versiune rosie a Samsung GALAXY S10 va fi pusa in vanzare in cursul saptamanii urmatoare, insa separat de schimbarea de culoare pentru carcasa nu se va schimba absolut nimic pentru unitate.

Samsung GALAXY S10. Nu se stie cand ar urma sa fie oferita aceasta actualizare si in Romania, astfel ca trebuie sa mai avem rabdare pana cand va fi disponibila in mod oficial pentru noi.