iOS 13 Permite SCHIMBAREA Retelei Wi-Fi din Control Center

ios 13 retea wifi control center

iOS 13 aduce o functie pe care compania Apple a refuzat sa o ofere pentru iPhone, iPad, si iPod Touch cand a lansat pentru prima oara Control Center, dar lucrurile se schimba. In imaginea de mai jos puteti vedea ca incepand cu iOS 13 putem cshimba reteaua WI-Fi folosita direct din Control Center, fara a mai merge in aplicatia de setari.

Accesarea sectiunii cu iconitele pentru controlarea Wi-Fi, Bluetooth, etc, din Control Center ne faciliteaza si accesul la functionalitatea de schimb a conexiunii. Dupa ce intrati in acea sectiune, trebuie doar sa apasati indelung pe iconita Wi-Fi, si veti avea deschisa noua interfata in care puteti selecta oricare dintre retelele Wi-Fi care au fost detectate.

ios 13 retea wifi control center iphone

iOS 13 aduce aceasta schimbare dupa ce prin jailbreak ea a fost implementata cu foarte multi ani de zile in urma, insa din pacate nu toata lumea s-a putut bucura de ea.

8 COMENTARII

  1. Nu merge deloc. Pe 12.4 mergea. Curios ca pe 13.0 nu mai e posibil. Zao, in ce condotii iti merge tie ? Sau ai preluat articolul??

  2. Da doar ca s-ar putea sa apara probleme. La mine pe xr numa belele am avut dupa instalare. Am dat install apoi de pe mac si merge fara probleme.
    Nu imi mai mergea faceid, search din app store si portret pe camera frontala, desi am facut si update, am incercat si cu -e sa faca complete restore, si degeaba. nu stiu cat de ok e toolul ala, nah poate am avut eu ghinion, desi ma indoiesc.