Samsung GALAXY S10. DATA de LANSARE pentru NOUL Model

Samsung GALAXY S10. Data de lansare pentru un nou model de telefon din serie a fost dezvaluita in mod oficial astazi, iata cand va ajunge la clientii interesati.

Samsung GALAXY S10 cardinal

Samsung GALAXY S10. UNii dintre voi probabil ca nu stiati faptul ca un nou model al telefoanelor din aceasta serie urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung, ca o surpriza faorte interesanta. Mai exact, v-am spus ca o versiune rosie a Samsung GALAXY S10 este pregatita pentru lansare de catre Samsung pentru a revitaliza vanzarile seriei, iar astazi aflam si cand ar urma sa ajunga la clienti aceste noi modele de telefoane.

Samsung GALAXY S10. Conform unui magazin de produse electronice din Elvetia, versiunea rosie a noilor telefoane din serie urmeaza sa fie pusa in vanzare undeva in cursul lunii viitoare de catre cei de la Samsung. Versiunea rosie a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10 a fost deja listata la pretul de 900 de franci elvetieni de catre magazinul online, iar cei interesati pot deja sa comande produsul, el fiind deja listat inclusiv cu o data de livrare.

Samsung GALAXY S10. DATA de LANSARE pentru NOUL Model

Samsung GALAXY S10 cardinal red

Samsung GALAXY S10. 10 iunie 2019 este ziua in care ar urma sa inceapa livrarile pentru acest nou model de telefon din serie, iar in aceeasi zi am putea sa-l vedem livrat inclusiv in alte tari europene, poate chiar si Romania. Cardinal Red este denumirea pentru culoarea rosie folosita pentru acest nou model de telefon din seria Samsung GALAXY S10, si dupa cum puteti vedea, vorbim despre o nuanta care nu e tocmai noua pentru lumea telefoanelor mobile.

Samsung GALAXY S10 cardinal red lansare

Samsung GALAXY S10. Separat de schimbarea de culoare, telefoanele nu vor veni cu ceva nou pentru clienti, astfel ca n-ar trebui sa va asteptati sa vedeti vreo modificare din acest punct de vedere. Cei de la Samsung au obiceiul de a mai “reimprospata” gama de telefoane dintr-o anumita serie cand vanzarile incep sa cam stagneze, iar cam asta pare sa se fi intamplat cu seria Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10. Daca telefoanele vor fi vandute si in Romania din 10 iunie nu se stie, dar de obicei Samsung lanseaza noile produse cam peste tot in cam acelasi timp, deci puteti spera la asta.