Apple isi BATE JOC de cei care Folosesc Stick-uri USB

apple bate joc stick usb

In cazul in care nu ati aflat deja, compania Apple a implementat in sfarsit in iPadOS, si implicit tabletele iPad, suport pentru citirea stick-urilor USB, sau cardurilor SD. Cu un cititor de stick-uri USB/carduri SD compatibil cu portul USB-C, utilizatorii de tablete iPad care au si iPadOS instalat vor putea sa vada fisierele de pe aceste medii de stocare.

Aplicatia Files este cea in care pot fi citite datele de pe aceste medii de stocare externe, iar lumea s-a bucurat in sfarsit ca Apple a cedat in fata cererilor. Desi Apple a cedat, cei de acolo isi bat joc de oamenii care folosesc medii de stocare externe, Craig Federighi, cel care a prezentat functia in conferinta Apple de luni, spunand ca Apple s-a intors in anii ’90.

Intr-un podcast recent, Federighi a spus ca aceasta tehnologie a anilor ’90 are suport in tabletele ipad pentru ca inca mai exista destui oameni care o mai folosesc. Desigur ca este extraordinar de stupid ca iPad, sau chiar iPhone, sa nu aiba suport pentru citirea de medii externe conectate cu adaptoare, dar Apple nu e tocmai logica tot timpul.

External drives. We’re willing to acknowledge the 1990s and go all the way back. You know, people still use them sometimes. I’m an AirDrop fan myself, but I understand there are other uses… we know with photographers, the ability to import their photos directly into an app like Lightroom is so important.