iOS 13 aduce o MARE Imbunatatire pentru Face ID

iOS 13 face id

iOS 13 a avut prezentate cateva noutati interesante in timpul evenimentului organizat de catre compania Apple in San Francisco, iar printre ele se numara si ceva legat de Face ID. Mai exact, compania Apple a promix ca incepand cu iOS 13 Face ID va deveni cu pana la 30% mai rapid pe telefoanele iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, si iPhone XS Max.

Cei care au testat Face ID pe iOS 13 pot confirma faptul ca deblocarea faciala se face mai rapid pe aceste modele de telefoane, ceea ce este o veste excelenta. Am mai spus faptul ca Face ID este destul de incet pe pe telefoanele iPhone, iar Apple trebuie sa faca imbunatatiri, iar cum multa lume s-a plans, Apple a facut schimbarile.

Face ID nu va fi la fel de rapid precum cititoarele de amprente integrate in ecrane, sau ramase prin butoane, dar in IOS 13 merge la “urmatorul nivel”. Nu se stie in ce fel va fi afectata acuratetea deblocarii pentru telefoanele iPhone din moment ce totul se face mai rapid, dar e bine totusi ca viteza a fost substantial redusa pentru telefoane.