Huawei P30 PRO. Actualizare Lansata cu NOI Functii

Huawei P30 PRO. O noua actualizare lansata de catre compania chinezeasca aduce noi functii importante pentru utilizatorii de telefoane.

Huawei P30 PRO actualizare

Huawei P30 PRO. In ciuda tuturor problemelor, telefonul premium al companiei Huawei are in continuare parte de actualizari, iar de aceasta data vorbim despre una care cu siguranta va fi apreciata de catre multi clienti. Actualizarea noua urmeaza sa fie distribuita la nivel global, desi deocamdata este oferita doar in India, insa din moment ce Huawei P30 PRO e vandut si in foarte multe alte piete, e clar ca distributia va fi una mai larga.

Huawei P30 PRO. Actualizarea va aduce pentru toata lumea functia dual-video, cea care permite inregistrarea de clipuri video care combina in acelasi cadru imagini de la camera principala, si cea telephoto. Aceasta functie e oferita in China de ceva vreme, insa urmeaza sa ajunga si in alte tari de pe glob pentru Huawei P30 PRO, distributia fiind facuta si in tarile in care pana in momentul de fata ea nu a ajuns prin operatorii de telefonie mobila, sau standard.

Huawei P30 PRO. Actualizare Lansata cu NOI Functii

Huawei P30 PRO. Cea de-a doua functie oferita pentru telefoane are legatura tot cu noua camera quad, mai exact cu senzorul ToF, pentru adancime, prin el fiind oferita o functionalitate foarte interesanta. Mai exact, o aplicatie numita AR Measure este implementata prin actualizare pentru Huawei P30 PRO, iar cu ajutorul ei utilizatorii vor putea sa masoare distante, dimensiunile unor suprafete, inaltimea unei persoane, sau chiar a mai multora care stau apropiate.

Huawei P30 PRO. Realitatea augmenta este folosita pentru aceasta functionalitate, asa cum avem de exemplu in iPhone o aplicatie speciala pentru a masura cam orice folosind realitate augmentata. In Huawei P30 PRO va ajunge ceva similar, dar probabil mult mai exact, pentru ca exista un senzor de imagine special care a fost gandit tocmai pentru lucruri de acest gen, deci ar trebui sa fie mai exact decat cel implementat pentru iPhone.

Huawei P30 PRO. In momentul de fata nu se stie exact cand va fi distribuita aceasta actualizare pentru chiar toata lumea, dar asteptarea pentru aparitia sa nu ar trebui sa fie chiar atat de lunga.

4 COMENTARII