iOS 13. COMPLET NOU de a Controla iPhone (VIDEO)

iOS 13 voice control

iOS 13 are un mod complet nou de a controla telefoanele iPhone, sau Mac-urile, iar mai jos puteti vedea cum prezinta compania americana toata functionalitatea noua. Mai exact, Voice Control redevine util in iPhone dupa ce Siri l-a inlocuit in totalitate, iar acum utilizatorii pot controla in totalitate telefoanele si Mac-urile folosind aceasta functie.

Voice Control din iOS 13 va oferi pe iPhone posibilitatea de a comanda telefoanele pentru a face exact ceea ce facem folosind simple atingeri. Clipul video de mai jos e cat se poate de elocvent, iar compania Apple a implementat toata aceasta functionalitate pentru persoanele care nu-si pot controla iPhone/Mac-urile prin atingeri.

In ciuda acestui lucru, functia in sine e foarte buna si in multe alte situatii cand nu putem atinge efectiv telefoanele, sau Mac-urile, chiar si la volan, cand puteti face aproape orice fara sa va uitati la iPhone.

Articolul precedentGoogle Maps te FERESTE de TORNADE, Ia o Functie a Waze
Articolul următorHuawei P30 PRO. Actualizare Lansata cu NOI Functii
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.