Autonomia iOS 13 va CRESTE GARANTAT cu Aceasta Functie

Autonomia iOS 13 va creste garantat pe telefoanele iPhone cu aceasta noua functie care a fost implementata de catre compania Apple pentru noi.

Autonomia iOS 13 gps iphone

Autonomia iOS 13 va creste garantat cu aceasta functie noua lansata de catre compania Apple pentru telefoanele iPhone, ea fiind una dintre cele mai bune oferite pana acum. Conform celor de la Apple, de fiecare data cand o aplicatie acceseaza in fundal GPS-ul pentru a ne localiza, noi vom vedea o alerta speciala in iPhone.

Autonomia iOS 13 va fi imbunatatita radical daca veti inchide de fiecare data aplicatiile care va acceseaza locatia fara sa stiti, deoarece nu veti mai consuma energie cu GPS-ul, internetul, etc. Desigur ca puteti sa si restrictionati mai mult accesul aplicatiilor la GPS, astfel incat ele sa va ceara permisiunea de fiecare data cand au nevoie de acces.

Autonomia iOS 13 poate fi imbunatatita foarte mult daca sunteti atenti la alerte si blocati accesul la GPS de fiecare data cand primiti vreo alerta de la iPhone. Trebuie sa fiti si foarte atenti la aplicatiile care acceseaza in fundal informatii de la GPS, pentru ca unele ar putea avea nevoie de ele pentru a va oferi diverse functii.

Receive a notification when an app is using your location in the background, so you can decide whether to update your permission.

Autonomia iOS 13 va fi afectata mult mai putin daca aplicatiile din iPhone nu au acces constant la GPS si in fundal, si e bine sa stiti asta, pentru ca GPS_ul este un foarte mare consumator de energie.

4 COMENTARII