Digi Mobil. Oferta SPECIALA pentru Clientii Romani

Digi Mobil. O oferta speciala este disponibila pentru clientii din Romania in momentul de fata, iata de ce se bucura toata lumea acum.

0

Digi Mobil telefoane rate

Digi Mobil. Clientii din Romania au parte de o oferta speciala de care pot profita in momentul de fata in Romania, si vorbim despre ceva de care foarte multa lume poate profita daca doreste cu adevarat. Vorbim desigur despre o oferta pentru achizitia de telefoane mobile la Digi Mobil, compania aducandu-le clientilor posibilitatea de a face asta fara a plati vreo dobanda pentru produsele pe care le achizitioneaza chiar acum in Romania.

Digi Mobil. Oferta pe care operatorul de telefonie o are presupune cumpararea telefoanelor in 24 de rate fara dobanda, dar si cu avans zero, deci clientii se bucura de o economisire destul de mare in final. Numarul de modele de telefoane care fac parte din aceasta oferta  Digi Mobil este destul de redus, ceea ce nu e tocmai neobisnuit, pentru ca nu pot fi facute oferte de acest gen pentru un numar foarte mare de modele de telefoane.

Digi Mobil. Oferta SPECIALA pentru Clientii Romani

Digi Mobil. In oferta care este listata de catre operator sunt disponibile atat modele premium de telefoane mobile care pot fi cumparate cu 24 de rate fara dobanda, sau avans zero, dar exista si modele vandute in 12 rate. Totul depinde de valoarea telefonului pe care il cumpara utilizatorul de la Digi Mobil, deci trebuie sa stiti destul de bine ce doriti sa cumparati de la operatorul de telecomunicatii pentru a folosi in reteaua sa in urmatoarele luni.

Dacă ești deja client Digi TV sau DIGI Net, am pregătit special pentru tine o ofertă de smartphone-uri. Ai avans începând cu ZERO lei, iar telefoanele le achiți în 24 rate lunare, direct pe factură ta DIGI. Totul e foarte ușor, fără rate bancare!

Digi Mobil. Oferta operatorului este disponibila in momentul de fata doar online, si puteti beneficia de ea doar daca sunteti deja un abonat al oricarui dintre serviciile pe care le ofera RCS & RDS in tara noastra. In comparatie cu ofertele de la alti operatori de telefonie mobila, cei de la Digi Mobil au preturi surprinzator de bune in momentul de fata, asa ca daca va ganditi ca puteti gasi ceva mai bun in alta parte, e improbabil sa se intamplea sta.

Digi Mobil. Daca sunteti dornici sa cumparati un nou model de telefon mobil, atunci ar fi bine sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce vinde in momentul de fata operatorul.