Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, OFICIAL, Anunt IMPORTANT

Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, sunt vizate de un anunt foarte important care vine ca o veste extrem de buna pentru clientii romani.

Digi Mobil valcov

Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, sunt legate de un anunt foarte important facut in cursul zilei de ieri in Romania, si toti clientii trebuie sa stie de ceea ce aduce el pentru intreaga lume astazi. Mai exact, dupa toate avertizarile de saptamana trecuta cu privire la faptul ca Darius Valcov, cel care a gandit majoritatea schimbarilor din OUG 114/2018, va pleca din preajma premierului Romaniei, iata ca asta s-a intamplat, si e o veste grozava pentru Digi Mobil, si restul mediului telecom.

Digi Mobil. Operatorii de telefonie mobila s-au chinuit timp de cateva luni sa obtina modificari pentru OUG 114/2018, si efectele pe care aceasta le produce, la fel ca si bancile, sau companiile din sectorul de energie. N-au obtinut mai nimic pana recent, iar acum Darius Valcov a plecat din functia de consilier al prim-ministrului Romaniei, astfel ca Digi Mobil, si restul companiilor telecom, pot sa ceara cu mai mult succes toate aceste modificari importante.

Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, OFICIAL, Anunt IMPORTANT

Digi Mobil. Primele modificari majore sunt asteptate a fi facute pentru taxa pe cifra de afaceri, care e de 3% in momentul de fata pentru companiile din mediul telecom, fiind impusa de catre Guvernul Romaniei. Separat de asta, exista si acea problema cu suma de 1 miliard de euro impusa pentru licitiatia 5G, ea generand foarte multe critici de la Digi Mobil, si restul companiilor, insa asta nu a contribuit pana acum la vreo schimbare in bine pentru toti romanii.

Digi Mobil. Desigur ca aceste modificari nu vor fi facute chiar imediat, ci in timp, deci va fi nevoie de putina rabdare pentru ca totul sa fie realizat, ceea ce face ca deocamdata viitorul sa fie incert. Totusi, saptamana trecuta comisia IT din Camera Deputatilor a dat aviz negativ pentru OUG 114/2018, deci exista speranta ca Digi Mobil, si restul mediului telecom, sa scape intr-adevar de toate aceste modificari, fara sa mai creasca iar preturile la servicii.

Digi Mobil. Impreuna cu toate companiile din mediul telecom, urmeaza sa faca investitii foarte mari in urmatoarele luni pentru a crea retele 5G in Romania, dar si pentru a oferi noi servicii importante.