iPadOS 13. Cele mai IMPORTANTE Functii Noi (VIDEO)

iPadOS 13 noutati

iPadOS 13 a fost lansat de catre compania Apple la inceputul acestei saptamani, cu o serie de schimbari foarte interesante pentru tabletele iPad. In clipul video de mai jos puteti vedea noutatile importante de care va puteti bucura dupa ce veti instala iPadOS 13 pe tabletele voastre, si vorbim despre cateva schimbari interesante.

Totul incepe cu posibilitatea de a avea widget-urile din lockscreen vizibile in ecranul principal de aplicatii, si nu doar pe tabletele cu ecrane mai mari. Continua cu optiunea de a rula aceeasi aplicatie de doua ori in acelasi ecran in iPadOS 13, optiunea de a vedea aplicatiile deschise in fundal intr-un format nou, si nu doar atat.

iPadOS 13 aduce inclusiv o aplicatie Files care seamana mai mult cu Finder-ul din Mac, afisand si informatii despre fisierele pe care le selectam. Mai mult decat atat, iPadOS 13 aduce suport pentru stick-uri USB, sau carduri SD, si desigur ca nu trebuie sa uitam despre noul dark mode implementat de catre compania Apple.

iPadOS 13 este separat de iOS 13 pentru ca Apple vrea sa genereze impresia ca tabletele sale sunt inlocuitoare pentru PC-uri, si au un sistem de operare separat, desi totul e doar marketing.

1 COMENTARIU

  1. Chiar daca e aberant, nu e chiar asa, nu esti obligat sa iei standul lor, display-urile profesionale ca si cel lansat de Apple au VESA mount toate si ai nu stiu cate alternative cu diferite brate mobile.

    Sunt si alte display-uri la preturi de 2000-3000$.

    Sunt preturi profi, cand dai 15000$ produci de 100ori mai mult, nu-s preturi de navigat pe internet si citit mailuri, pentru asta ai MacBook Air, Mac Mini sau iPad.