Prima Pagina Apple iPadOS 13. Cele mai IMPORTANTE Functii Noi (VIDEO)

iPadOS 13. Cele mai IMPORTANTE Functii Noi (VIDEO)

3

iPadOS 13 noutati

iPadOS 13 a fost lansat de catre compania Apple la inceputul acestei saptamani, cu o serie de schimbari foarte interesante pentru tabletele iPad. In clipul video de mai jos puteti vedea noutatile importante de care va puteti bucura dupa ce veti instala iPadOS 13 pe tabletele voastre, si vorbim despre cateva schimbari interesante.

Totul incepe cu posibilitatea de a avea widget-urile din lockscreen vizibile in ecranul principal de aplicatii, si nu doar pe tabletele cu ecrane mai mari. Continua cu optiunea de a rula aceeasi aplicatie de doua ori in acelasi ecran in iPadOS 13, optiunea de a vedea aplicatiile deschise in fundal intr-un format nou, si nu doar atat.

iPadOS 13 aduce inclusiv o aplicatie Files care seamana mai mult cu Finder-ul din Mac, afisand si informatii despre fisierele pe care le selectam. Mai mult decat atat, iPadOS 13 aduce suport pentru stick-uri USB, sau carduri SD, si desigur ca nu trebuie sa uitam despre noul dark mode implementat de catre compania Apple.

iPadOS 13 este separat de iOS 13 pentru ca Apple vrea sa genereze impresia ca tabletele sale sunt inlocuitoare pentru PC-uri, si au un sistem de operare separat, desi totul e doar marketing.

Articolul anterioriOS 13 aduce o Functie GROZAVA pentru Mail
Urmatorul articoleMAG. MII de Oferte la Resigilate de la 2 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.