Prima Pagina iOS 13 iOS 13 aduce o Functie GROZAVA pentru Mail

iOS 13 aduce o Functie GROZAVA pentru Mail

1

iOS 13 mail spam

iOS 13 aduce pentru telefoanele iPhone si tabletele iPad ale Apple o schimbare foarte utila pentru aplicatia Mail, una pe care foarte multi utilizatori o vor aprecia. Mai exact, compania Apple a implementat o optiune care ne permite sa blocam primirea de email-uri de la anumite persoane, acestea fiind trimise direct la gunoi.

Apple a gandit aceasta noua functie astfel incat in momentul in care un utilizator blocheaza un expeditor pe un iDevice, el va fi blocat si pe altele. Totul depinde de interconectarea iDevice-urilor la acelasi Apple ID, cu aceeasi adresa de email, astfel incat in iOS 13 putem scapa mai usor de mesajele de tip spam pe care le primim constant.

Functia este disponibila in iOS 13 direct prin aplicatia Mail, dar desigur ca setarile sunt transmise prin iCloud catre alte conturi.

Have all email from a specified sender blocked and move the messages directly to the trash. Blocking a sender works across all your Apple devices.

Articolul anteriorHuawei P30 PRO. NOI MODELE Anuntate pentru LANSARE
Urmatorul articoliPadOS 13. Cele mai IMPORTANTE Functii Noi (VIDEO)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.