iPhone 11. Fanii Apple Dezvaluie o MARE PROBLEMA

iPhone 11. Iata ce spun fanii companiei Apple despre telefon, si cat de interesati sunt sa cumpere un asemenea model in cursul acestui an.

17

iPhone 11 interes 5g

iPhone 11. Pregatita pentru lansare in toamna acestui an, noua serie de telefoane a companiei Apple are o foarte mare problema in momentul de fata, iar cei de la Apple trebuie sa fie constienti de acest lucru. Un studiu facut recent in SUA confirma faptul ca fanii companiei Apple sunt mai interesati de un iPhone care are conectivitate 5G decat de telefoanele din seria iPhone 11, care nu ar urma sa aduca schimbari foarte mari, separat de o noua camera tripla.

iPhone 11. 18% dintre cei care au participat la studiul din SUA sustin ca ar fi dispusi sa plateasca 1200 de dolari pentru a face upgrade la un nou model de iPhone care are conectivitate 5G integrata. Desigur ca iPhone 11 nu va veni cu aceasta tehnologie oferita de catre compania Apple, ea pastrand-o pentru anul 2020, iar asta deoarece deocamdata retelele 5G nu sunt disponibile la scara larga in tarile in care telefoanele sunt vandute.

iPhone 11. Fanii Apple Dezvaluie o MARE PROBLEMA

iPhone 11. Avand in vedere interesul sanatos pentru un iPhone care are conectivitate 5G, compania Apple ar putea avea probleme cu modelele care vor ajunge in magazine anul acesta deoarece fanii asteapta altceva. Din moment ce anul trecut nu a fost unul foarte bun pentru vanzarile de telefoane ale celor de la Apple, s-ar putea sa vedem si cateva schimbari mai importante pentru preturi, sau beneficiile de care au parte clientii, daca interesul va fi mai mic.

The firm’s survey of iPhone owners shows that 18% would pay $1,200 for a 5G device when upgrading next. Analyst Michael Olson says interest will grow from here, which makes this “a favorable early sign that 5G is viewed as a key feature.” Olson sees muted interest in the 2019 iPhones, but Services revenue should “tide many investors over” until the 5G excitement builds more.

iPhone 11. Cu o camera tripla, acelasi design, si doar un procesor nou, seria de anul acesta nu se anunta a fi prea uimitoare, iar iOS 13 nu prea are ce sa aduca pentru a le oferi oamenilor sentimentul ca investesc banii cu rost. E posibil ca Apple sa aiba unele surprize interesante pentru aceasta serie de telefoane, dar pana acum n-a aparut nimic surprinzator in legatura cu modelele care vor ajunge pe piata in toamna acestui an.

iPhone 11. Lansarea ar urma sa aiba loc in cursul lunii septembrie, compania Apple dorind inclusiv sa-si prezinte noile modele de telefoane in aceeasi luna, atot atunci urmand a fi lansat si iOS 13.