iPhone 11. Fanii Apple Dezvaluie o MARE PROBLEMA

iPhone 11. Iata ce spun fanii companiei Apple despre telefon, si cat de interesati sunt sa cumpere un asemenea model in cursul acestui an.

iPhone 11 interes 5g

iPhone 11. Pregatita pentru lansare in toamna acestui an, noua serie de telefoane a companiei Apple are o foarte mare problema in momentul de fata, iar cei de la Apple trebuie sa fie constienti de acest lucru. Un studiu facut recent in SUA confirma faptul ca fanii companiei Apple sunt mai interesati de un iPhone care are conectivitate 5G decat de telefoanele din seria iPhone 11, care nu ar urma sa aduca schimbari foarte mari, separat de o noua camera tripla.

iPhone 11. 18% dintre cei care au participat la studiul din SUA sustin ca ar fi dispusi sa plateasca 1200 de dolari pentru a face upgrade la un nou model de iPhone care are conectivitate 5G integrata. Desigur ca iPhone 11 nu va veni cu aceasta tehnologie oferita de catre compania Apple, ea pastrand-o pentru anul 2020, iar asta deoarece deocamdata retelele 5G nu sunt disponibile la scara larga in tarile in care telefoanele sunt vandute.

iPhone 11. Fanii Apple Dezvaluie o MARE PROBLEMA

iPhone 11. Avand in vedere interesul sanatos pentru un iPhone care are conectivitate 5G, compania Apple ar putea avea probleme cu modelele care vor ajunge in magazine anul acesta deoarece fanii asteapta altceva. Din moment ce anul trecut nu a fost unul foarte bun pentru vanzarile de telefoane ale celor de la Apple, s-ar putea sa vedem si cateva schimbari mai importante pentru preturi, sau beneficiile de care au parte clientii, daca interesul va fi mai mic.

The firm’s survey of iPhone owners shows that 18% would pay $1,200 for a 5G device when upgrading next. Analyst Michael Olson says interest will grow from here, which makes this “a favorable early sign that 5G is viewed as a key feature.” Olson sees muted interest in the 2019 iPhones, but Services revenue should “tide many investors over” until the 5G excitement builds more.

iPhone 11. Cu o camera tripla, acelasi design, si doar un procesor nou, seria de anul acesta nu se anunta a fi prea uimitoare, iar iOS 13 nu prea are ce sa aduca pentru a le oferi oamenilor sentimentul ca investesc banii cu rost. E posibil ca Apple sa aiba unele surprize interesante pentru aceasta serie de telefoane, dar pana acum n-a aparut nimic surprinzator in legatura cu modelele care vor ajunge pe piata in toamna acestui an.

iPhone 11. Lansarea ar urma sa aiba loc in cursul lunii septembrie, compania Apple dorind inclusiv sa-si prezinte noile modele de telefoane in aceeasi luna, atot atunci urmand a fi lansat si iOS 13.

17 COMENTARII

  1. Să dea Dumnezeu sa dispară de pe fața pământul iPhone. Am ajuns sa luam un telefon pentru sistemul de operare? Tot aud ca are probleme, pai când nu au avut probleme? Cel mai nenorocit telefon, dorit de cocalari și curve!

  2. Logic, nimeni nu ar vrea 5G in 2019…este irelevant
    Ce sa faci cu 5G cand majoritatea Europei sau Asiei au abonamente cu 20-30gb date

  3. Există tări mult mai evoluate care chiar vor telefoane 5G . În Coreea 5G-ul este la fel de întâlnit ca la noi 4G-ul

  4. buna gluma…tu chiar nu ai habar de nimic
    Aia in Coreea…invata macar sa scrii tara…nu au acoperire si nici plan de date ok pt 5G

  5. este irelevant 5G in telefoane…ai doar viteza mai mare fara plan de date mai mare
    Daca pt voi asta inseamna CEA MAI MARE EVOLUTIE….jesus

  6. Eu cred ca va plictisiti pe acasa de va contrati cu penibilii astia. Nu va dati seama ca astia sunt exact oamenii care spuneau ca pentru ecranele de peste 4″ iti trebuie buzunare speciale, ca wireless charging-ul e stupid si inutil, ca incarcarea rapida distruge bateria, ca ram-ul mare e bagat doar pentru specs etc
    Niste ipocriti. Aceiasi oameni care se bucura la un dark mode si la un acces la memory stick in 2019
    Este evident pentru orice om de bun simt ca utilizatorii iphone vor avea 5G in masa abia din 2021, adica dupa punerea in vanzare a iphone 12 la sfarsitul anului 2020. In timp ce saracii cu android au deja 5G. Textele cu: “e prea mare viteza si oricum nu ai ce face cu ea”, “nu exista retele”, sunt doar texte pentru ei. Este emuzant cat de indarjiti sunt impotriva 5G. E chiar amuzant. Pe mine nu ma deranjeaza un telefon cu 5G pe care sa il folosesc in 4G. A majori ad minus (cine poate mai mult poate si mai putin). Evident ca asta nu se poate intampla pe iphone…sa pui reteaua in 2g, 3g,4g sau cum vrea muchiul tau de bogat fara numar.
    Sa luam in considerare si faptul ca o gramada de fazani vor cumpara iphone 11 cu 4G si isi vor schimba telefonul peste 3-4 ani. Abia atunci vor avea 5G. Adica prin 2024- 2025. Cand saracii vor avea probabil 6G (care va fi inutil evident)

  7. Nici Coreea nu există, băi diletantule. Poate Korea, da. Ia te uită cine s-a găsit să corecteze pe alții ????

  8. Ești atât de inteligent încât vorbești de niște telefoane nelansate. Note 10 superb? Note 9 e o glumă proastă! Ești doar un mic troll.

  9. Nota 2 , nu mai incerca sa educi pe altii ca nu esti persoana potrivita cu asemenea cultura despre limba si literatura romana