iPhone 11. iOS 13 CONFIRMA o SCHIMBARE URIASA

iPhone 11. iOS 13 confirma o schimbare foarte mare facuta de catre compania Apple pentru telefoanele sale, iata ce urmeaza sa fie oferit.

iPhone 11 haptic touch

iPhone 11. iOS 13 a fost lansat de catre compania Apple in versiune beta pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar in urma analizarii noutatilor incluse, s-a descoperit confirmarea pentru o schimbare importanta. Mai exact, v-am spus zilele trecute ca iPhone 11 urmeaza sa ramana fara suport pentru 3D Touch, Apple eliminand aceasta functionalitate, asa cum s-a intamplat si cu iPhone XR, iar iOS 13 confirma fara dubiu acest lucru.

iPhone 11. Practic, toate functiile care pana acum erau disponibile prin 3D Touch pe telefoanele iPhone pot fi folosite prin simpla apasare indelungata pe ecran, asa cum se intampla cu Haptic Touch pe iPhone XR. Diferenta foarte mare sta in faptul ca pe iPhone XR nu erau oferite toate functiile pe care Apple le-a gandit pentru 3D Touch, dar puteau fi oferite doar ca americanii n-au vrut atunci, si le ofera acum, incepand cu iOS 13, pe toate telfeoanele.

iPhone 11. iOS 13 CONFIRMA o SCHIMBARE URIASA

iPhone 11. Oferirea in iOS 13 a acestor gesturi este o noua dovada a faptului ca Apple a mintit cand a spus ca ele pot fi oferite doar cu 3D Touch, dar asta n-ar prea trebui sa mai mire pe nimeni. Este adevarat ca experienta de a folosi un iPhone care are 3D Touch e diferita fata de cea a unuia care nu are, vibratia rulata in momentul apasarii puternice pe ecranul telefonului contribuind la experienta mai buna pe care o ofera aceste modele.

Preview email messages, web links, and more simply by pressing and holding to see a hint of the content. Press and hold an app icon to quickly perform actions specific to the app.

iPhone 11. Avand in vedere ca 3D Touch dispare, impreuna cu componenta care facea totul posibil, e interesant de vazut ce anume va integra Apple in locul ei in carcasa, aceasta ocupand destul de mult spatiu. Nu cred ca lumea se va plange prea mult din cauza faptului ca nu mai poate folosi 3D Touch pe iPhone 11, dar e bine de siut in avans ca iOS 13 va inlocui aceasta functionalitate cu una mult mai simpla, in final.

2 COMENTARII

  1. Ok si care o sa fie diferenta intre a oferi acele informatii prin lunga apasare si atunci cand vei vrea sa stegi o aplicatie?
    Pana acum 3d touch aveai toate informatiile unei aplicatii, iar lunga apasare oferea posibilitatea de a sterge acea aplicatii….