Windows 10. Noua Functie SPECIALA Implementata

Windows 10 are o noua functie speciala implementata de catre compania Microsoft, iata de ce se pot bucura utilizatorii chiar de acum.

Windows 10 limita VITEZA

Windows 10 are parte de o noua functie speciala implementata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii de calculatoare care vor sa foloseasca sistemul de operare in propriile PC-uri, si ea se poate dovedi a fi foarte utila. Mai exact, vorbim despre o noua functie care are legatura cu actualizarile pe care Windows 10 le ofera pentru calculatoare, ea permitandu-le utilizatorilor sa seteze care este viteza de descarcare pentru update-uri, ceva extrem de util.

Windows 10 nu permite in momentul de fata selectarea vitezelor de descarcare pentru actualizarile care sunt disponibile, astfel ca oferirea unei asemenea schimbari le poate permite oamenilor sa nu-si consume in totalitate banda de internet. Actualizarile pentru Windows 10 sunt in general destul de mari, iar Microsoft vrea sa ii ajute pe oameni sa alote o latime de banda mai mica pentru descarcarea lor in vederea instalarii, ceea ce in final ar putea ajuta foarte multa lume.

Windows 10. Noua Functie SPECIALA Implementata

Setarile Windows 10 pentru limitarea vitezei de download a actualizarilor.

Windows 10 are functia implementata in meniul de setari pentru sitemul de operare cu denumirea Absolute bandwidth, si dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, exista posibilitatea de a face setari destul de fine pentru descarcari. In baza setarilor care sunt disponibile, utilizatorii au posibilitatea de a limita viteza de descarcare a actualizarilor atat cand ele sunt facute in fundal, cat si cand sunt facute in timp ce avem aplicatia de actualizari deja deschisa pentru acest proce.

 

Windows 10 poate avea uneori si descarcari care au dimensiuni de pana la cativa GB, iar daca nu doriti ca toata latimea voastra de banda sa fie ocupata de descarcarile pentru update-uri, puteti sa limitati totul foarte usor. Microsoft nu a prezentat schimbarea ca o functie importanta pe care o ofera pentru utilizatorii sai, insa e bine de stiut ca multumita ei avem parte de o schimbare foarte buna de care ne putem bucura in cele mai recente actualizari.

Windows 10 a avut recent lansata May 2019 Update, dar aceasta functie noua este oferita intr-una dintre noile actualizari beta oferite pentru sistemul de operare al calculatoarelor.