Huawei. ANUNTUL GROZAV pentru toate Telefoanele

Huawei. Un anunt grozav pentru toate telefoanele companiei a fost facut in cursul zilei de ieri, iata ce se va intampla pentru toti clientii.

huawei are o vesti grozava anuntata de mnuchin pentru telefoane

Huawei. Atacata fara mila de catre guvernul SUA, si lasata fara capacitatea de a mai fabrica noi modele de telefoane, compania chinezeasca are parte de o veste foarte interesanta, si potential grozava, in momentul de fata. Echivalentul ministrului Finantelor din SUA, secretarul Trezoreriei, a declarat in cursul acestui weekend ca SUA ar putea sa elimine unele dintre restrictiile impuse companiei Huawei daca SUA si China ajung la o intelegere privind un acord comercial.

Huawei. Steve Mnuchin, exact precum Donald Trump acum mai bine de o saptamana, da de inteles ca singurul motiv pentru care sanctiunile au fost impuse este sa forteze China sa incheie un acord comercial favorabil SUA. Mnuchin nu scoate din discutie problema privind securitatea nationala si riscul din spatele produselor celor de la Huawei, spunand ca Trump ar dori si o serie de garantii de la chinezi pentru a fi de acord cu ridicarea sanctiunilor.

Huawei. ANUNTUL GROZAV pentru toate Telefoanele

Huawei. Afirmatia vine dupa ce saptamana trecuta guvernul chinez a tinut o serie de intalniri cu reprezentanti ai unor companii din SUA, amenintandu-i cu repercusiuni serioase daca respecta ordinul lui Trump. Practic, fiecare dintre cele doua parti incearca sa obtina victoria in razboiul comercial, iar Huawei este prinsa la mijloc, impreuna cu foarte multe alte companii, nu doar din SUA, ci si din China, pierderile fiind serioase de ambele parti pana acum.

I think what the president is saying is, if we move forward on trade, that perhaps he’ll be willing to do certain things on Huawei if he gets comfort from China on that and certain guarantees. But these are national security issues. If China wants to move forward with the deal,” he said, “we’re prepared to move forward on the terms we’ve done. If China doesn’t want to move forward, then President Trump is perfectly happy to move forward with tariffs to rebalance the relationship.

Huawei. In ciuda acestui lucru, nimeni nu stie cam cat ar putea dura pana cand s-ar putea ajunge la un acord comercial, dar cele trei luni pentru suspendarea aplicarii unor sanctiuni ar putea fi un termen suficient. Acesta a fost oferit special pentru ca unele companii americane sa poata inlocui produsele de la Huawei cu altele pana cand sanctiunile isi vor produce permanent efectele, insa ele ar putea fi eliminate complet pana atunci.

Huawei. Intre timp, compania chinezeasca incearca sa copieze cat mai rapid tehnologiile la care nu mai are acces, peste 10.000 de ingineri ai sai lucrand zi si noapte pentru a indeplini acest obiectiv.