Huawei. AMENINTARILE PERICULOASE pentru Telefoane

Huawei. O serie de amenintari foarte periculoase ridica foarte multe semne de intrebare cu privire la viitorul telefoanelor ce vor fi lansate.

Huawei intalniri

Huawei. O serie de amenintari extrem de periculoase au fost facute zilele trecute din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA, si lucrurile merg deja la un cu totul alt nivel din foarte multe puncte de vedere. Mai exact, guvernul chinez a chemat la o serie de intalniri reprezentanti ai multor companii americane partenere ale Huawei, si le-a amenintat cu o serie de consecinte extrem de grave daca vor rupe relatiile comerciale cu compania pe care o protejeaza foarte viguros.

Huawei. Reprezentanti ai Comisia Nationala pentru Reforma si Dezvoltare din China, impreuna cu oameni din minsiterele de Comert, Industrie si Tehnologia informatiei, au facut amenintarile in cursul acestor intalniri. Nu se stie reprezentantii caror companii au participat la intalnirile care au avut in centru Huawei, insa mai mult ca sigur au fost oameni de la Google, Qualcomm, ARM, TSMC, si alte companii importante care au lucrat pana acum cu compania chinezeasca.

Huawei. AMENINTARILE PERICULOASE pentru Telefoane

Huawei. Companiile respective nu doar ca lucreaza cu compania protejata de catre guvernul chinez, ci si importa produse in China, deci le-a fost amenintat tot modul de a face afaceri, ceea ce e foarte serios. Guvernul chinez a avertizat companiile nici sa nu isi mute eventuala productie din China in alte tari, pentru ca vor avea serios de suferit, si totul pentru ca Huawei sa nu mai fie sub umbra sanctiunilor cu care Donald Trump a blocat, practic, compania chinezeasca.

Huawei. Practic, se pare ca guvernul chinez este extrem de afectat de ceea ce i se intampla companiei, si toate lucrurile acestea confirma ceea ce tot spune SUA de foarte multa vreme in raport cu relatia dintre entitati. Nici macar SUA nu a amenintat companiile din tara sa nu mai lucreze cu Huawei, iar acestea nu vor incalca legislatia americana de dragul companiei chinezesti, deci aceste noi amenintari sunt mai mult ca sigur fara rost.

Huawei. Avand in vedere ceea ce se intampla, e clar ca exista probleme foarte mari pentru companie in momentul de fata, si va fi interesant de vazut daca guvernul chinez va ataca mai dur decat atat.