Netflix face o MODIFICARE MAJORA pentru Noi

Netflix a facut in secret o modificare importanta pentru aplicatia iPhone si Android, iata de ce se bucura clientii care o vor folosi.

Netflix extras aplicatie

Netflix face o foarte mare modificare pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania americana pregatind totul in secret pana in momentul de fata, cand totul a fost dezvaluit in mod oficial. Mai exact, pentru aplicatia Netflix disponibila in iPhone si Android compania americana va implementa o noua sectiune Extras, in care utilizatorii pot fi ajutati sa descopere mai usor filme si seriale pe care sa le urmareasca in platforma de video streaming.

Netflix a implementat aceasta modificare intr-un mod foarte similar cu ceea ce vedem deja in Instagram, sau Facebook, pentru sectiunile de stories, adica exact poze si trailere pentru continut video, care ruleaza automat. Utilizatorii fac glisari printre tot acest continut pentru a vedea tot ceea ce ii intereseaza, iar asa Netflix ii ajuta sa descopere mult mai usor filme si seriale de care ar putea fi interesati, aceasta fiind una dintre marile probleme ale platformei de ceva timp.

Netflix face o MODIFICARE MAJORA pentru Noi

Netflix sectiune extras aplicatii
Sectiunea Extras din aplicatia Netflix pentru Android.

Netflix permite in aceasta sectiune Extras, inclusiv adaugarea de filme si seriale care vor fi lansate in curand, astfel incat utilizatorii sa fie atentionati cand le pot viziona in cadrul platformei de video streaming. Toate ideile pe care le aduce aceasta sectiune noua pentru aplicatia Netflix sunt foarte bune, iar desigur ca exista un buton care permite partajarea de informatii despre filme si seriale, astfel icnat sa ne alertam prietenii in legatura cu ceea ce pot descoperi in platforma.

We are testing a feed of video extras in our mobile app to help fans connect more deeply with the titles they love and discover new ones to watch. These tests typically vary in length of time and by region, and may not become permanent.

Netflix se chinuie de ceva vreme sa gaseasca o metoda buna de a ajuta utilizatorii sa descopere mai usor filmele si serialele pe care sa le urmareasca, insa aceasta ar putea fi una dintre cele mai bune incercari de pana in prezent. In baza a ceea ce a aparut pana acum, se pare ca Netflix a invatat si cate ceva de la ce i-au spus utilizatorii pentru a crea aceasta sectiune cu informatii despre filme si seriale, ceea ce arata ca asculta de oameni.

Netflix nu a anuntat deocamdata cam cand ar dori sa lanseze aceasta sectiune speciala pentru cei care sunt dornici sa descopere filme si seriale pe care sa le urmareasca, asa ca trebuie sa mai asteptam.