Windows 10, PRIMELE IMAGINI cu o Schimbare Asteptata

Windows 10 are dezvaluite primele imagini cu o schimbare asteptata de catre foarte multi dintre utilizatori, iata ce a facut Microsoft.

Windows 10 aplicatia xbox

Windows 10 are astazi parte de o dezvaluire foarte interesanta, deoarece noi imagini cu o schimbare asteptata de catre destul de multi dintre fani au fost publicate, si noutatile sunt foarte interesante. Mai exact, in cadrul E3 2019 compania Microsoft a dezvaluit cum arata noua aplicatie Xbox care este deja disponibila in sistemul de operare Windows 10, ea urmand a permite controlarea anumitor functii ale consolelor direct de pe calculatoarele utilizatorilor.

Windows 10 va avea aceasta aplicatie modificata pentru a oferi noua functionalitate pentru utilizatori, iar ea urmeaza sa fie oferita in versiune beta prin intermediul Microsoft Store in cursul zilelor urmatoare. Desigur ca pentru a beneficia de noutatile pe care le ofera aceasta aplicatie este necesar ca May 2019 Update sa fie deja instalat pentru Windows 10 in calculatoarele utilizatorilor, deci toti cei care au o versiune anterioara nu se vor putea bucura de toate aceste modificari.

Windows 10, PRIMELE IMAGINI cu o Schimbare Asteptata

Windows 10 xbox aplicatie
Jocurile disponibile in Xbox Game Pass pentru Windows 10

Windows 10 le va permite utilizatori care folosesc aceasta aplicatie sa cumpere si sa descarce jocuri pentru calculatoare, si sa-si administreze titlurile disponibile in Xbox Game Pass, sau sa faca sesiuni de chat audio. Practic, toti cei care au un Xbox, de generatie mai noua, si folosesc un calculator cu Windows 10, se pot bucura de o experienta complet noua de a interactiona cu platforma online pe care o are compania americana pentru utilizatorii sai.

Windows 10 xbox game pass aplicatie
Aplicatia Xbox pentru Windows 10 dezvoltata de Microsoft.

Windows 10 si aceasta aplicatie vor permite si jucarea online a jocurilor pentru Xbox prin intermediul Xbox Game Pass, un serviciu creat de catre compania americana pentru a le permite utilizatorilor sa joace de pe PC ceva ce nu au pe consola. Acest serviciu va fi oferit pentru Windows 10 undeva spre finalul acestui an, compania Microsoft urmand a-l testa timp de cateva luni inainte de-al oferi in versiune finala pentru utilizatori, la pretul de doar 5 dolari pe luna.

Windows 10 va avea imbunatatiri implementate de catre Microsoft pentru aplicatie si experienta in actualizarile urmatoare care vor fi oferite pentru sistemul de operare, asa ca ramane de vazut ce mai ajunge.