Samsung Galaxy S10. Versiunea NOUA LANSATA

Samsung Galaxy S10 culoare prism silver

Samsung Galaxy S10 a fost lansat intr-o versiune noua astazi dupa ce saptamana trecuta o alta a fost pusa in vanzare de catre compania Samsung, coreenii fiind foarte hotarati sa-si actualizeze oferta in acest moment. Daca saptamana trecuta o versiune rosie a telefoanelor din seria Samsung Galaxy S10 a fost lansata de catre compania Samsung, iata ca cum vorbim despre una pusa in vanzare in Vietnam, care are o culoare gradient aplicata pentru carcasa.

Samsung Galaxy S10 este vandut in versiunea Prism Silver in Vietnam in onoarea lui Park Hang Seo, un fost jucator de fotbal din Coreea de Sud, care in momentul de fata antreneaza echipa nationala a Vietnamului. Desi compania coreeana a lansat aceasta noua versiune a Samsung Galaxy S10 doar in Vietnam, cred ca extrem de multi oameni ar fi interesati sa puna in vanzare aceasta versiune inclusiv in alte zone de pe glob.

Samsung Galaxy S10. Versiunea NOUA LANSATA

Samsung Galaxy S10 culoare prism silver imagini

Samsung Galaxy S10 arata mult mai bine in aceasta versiune decat in oricare celelalte in care este vandut de catre cei de la Samsung, ceea ce spune foarte multe despre oferta existenta in momentul de fata. E destul de clar faptul ca versiunea Prism Silver a telefoanelor Samsung Galaxy S10 este inspirata din ceea ce ofera compania Huawei pentru clientii sai, de exemplu, insa ideea in sine este una grozava, pentru ca va atrage noi clienti catre companie.

Samsung Galaxy S10 culoare prism silver imagini telefon

Samsung Galaxy S10 a avut acest nou model lansat astazi, insa vanzarile urmeaza sa inceapa abia in data de 16 iunie, deci pana atunci probabil vor fi deschise precomenzile pentru aceasta versiune. Chiar daca pana acum compania coreeana n-a spus absolut nimic despre aducerea acestei versiuni a Samsung Galaxy S10 in alte piete de pe glob, cel mai probabil o vor face pentru ca telefonul arata foarte bine, si sigur va exista interes mare pentru un asemenea model.

Samsung Galaxy S10 nu vine cu alte schimbari in raport cu celelalte versiuni oferite de catre coreeni pentru clienti, si nici cu vreo crestere de preturi, asa ca aduce doar o schimbare buna.