Windows 10. Decizia IMPORTANTA pentru Calculatoare

Windows 10. O decizie foarte importanta pentru calculatoare a fost luata de catre compania Microsoft pentru clienti, iata cat de buna este.

Windows 10 decizie May 2019 Update

Windows 10. O decizie foarte importanta pentru calculatoare a fost luata de catre compania americana Microsoft, iar asta in conditiile in care foarte multa lume asteapta cu mare nerabdare sa instaleze May 2019 Update chiar acum. Avand in vedere problemele foarte mari pe care Windows 10 le-a tot avut de-a lungul timpului, cei de la Microsoft au luat o decizie foarte importanta cu privire la modul in care ar trebui sa se desfasoare lucrurile, asa ca au cam blocat-o.

Windows 10. Cei de la Microsoft au decis sa propage in mod segmentat actualizarea pentru calculatoarele utilizatorilor din lumea intreaga, astfel incat in cazul in care exista intr-adevar probleme, ele sa nu afecteze prea multa lume. Conform monitorizarilor facute pentru Windows 10, in momentul de fata doar 1.4% dintre calculatoarele care folosesc sistemul de operare al Microsoft au instalat May 2019 Update pana in prezent, ceea ce nu e o veste chiar atat de rea.

Windows 10. Decizia IMPORTANTA pentru Calculatoare

Windows 10. Procentul foarte mic de calculatoare care au instalata aceasta versiune a sistemului de operare sugereaza faptul ca Microsoft este foarte atenta la experienta de care au parte clientii cu May 2019 Update. Fiecare actualizare importanta lansata pana acum pentru Windows 10 a avut probleme foarte mari, iar cu aceasta din luna mai lucrurile merg intr-un cu totul alt ritm, si asta arata ca Microsoft vrea sa aiba grija si de clientii care-i folosesc produsele software.

The latest monthly stats for May from AdDuplex, which monitors Windows 10 adoption on machines that run its ads (on apps installed from the Microsoft Store), found that in the first week of the May 2019 Update’s release, the upgrade made its way onto only 1.4% of PCs.

Windows 10. Realitatea in momentul de fata este ca May 2019 Update a avut cele mai putine probleme dintre toate actualizarile majore lansate pana in momentul de fata, si asta probabil pentru ca a fost propagata mai incet. Mici probleme au existat, nu trebuie sa trecem prea usor peste asta, insa nimic nu a fost la fel de grav precum problemele versiunilor anterioare, semn ca Microsoft a inceput sa mai invete cate ceva din probleme mari pe care Windows 10 le-a tot avut.

Windows 10. Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut cum vor evolua lucrurile in urmatoarele saptamani, insa in baza a ceea ce am vazut pana in prezent, cei de la Microsoft au parte de o situatie destul de linistita acum.