Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, PROBLEMA MARE de care sa te FERESTI

Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom au o problema foarte mare in Romania, iar acum oricine poate vedea cum se poate feri foarte usor de ea.

Digi Mobil lista

Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, au o problema cunoscuta de cativa ani buni de zile in Romnia, dar care pana in momentul de fata a ramas fara vreo rezolvare, din pacate, iar asta nu ar trebui sa se schimbe prea curand. V-am spus dimineata despre problemele care apar din cauza roaming-ului accidenta, atat clientii Digi Mobil, cat si cei ai altor operatori de telefonie mobila, fiind afectati de acasta problema, insa exista si o parte buna in asta.

Digi Mobil. V-am spus dimineata ca problema aceasta apare doar daca va aflati in locatiile de granita ale Romaniei cu Serbia, Ucraina, sau Moldova, aceste trei tari nefiind in Uniunea Europeana, deci nu bebeficiem de “roam like at home”, ca in Bulgaria. Pentru ca foarte multi romani s-au plans din cauza faptului ca au facut cost suplimentar in zonele de granita atat pe Digi Mobil, cat si pe alte retele de telefonie, ANCOM a facut o lista speciala a zonelor afectate.

Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, PROBLEMA MARE de care sa te FERESTI

Digi Mobil. In aceasta pagina puteti gasi toate localitatile in care cei de la ANCOM confirma faptul ca poate aparea roaming accidental, iar romanii pot avea parte de costuri suplimentare nedorite, fara sa stie. Zonele despre care ANCOM spune ca sunt cele in care puteti intampina problema roaming-ului accidental pe Digi Mobil, si nu numai, nu sunt singurele in care romanii sunt afectati de aceasta problema, altele putand avea probleme similare.

Digi Mobil. Cei de la ANCOM prezinta lista mentionat anterior doar pentru ca in monitorizarile lor acolo au descoperit aceasta problema, insa in realitate ei spun ca ea ar putea exista si pentru alte zone. O lista completa cu toate zonele in care romanii intampina aceasta problema in reteaua celor de la Digi Mobil, sau in retelele altor operatori, nu exista, asa ca atunci cand sunteti la granita Romaniei cu o tara din afara Uniunii Europene, trebuie sa aveti mare grija.

Digi Mobil. Din pacate, in cazul in care se intampla sa fiti afectati de problema roaming-ului accidental, procesul de a anula factura este unul destul de complicat, dar va trebui sa treceti prin el.