Digi Mobil. Avantaj URIAS fata de Vodafone, Telekom

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila are un avantaj foarte mare in fata Vodafone si Telekom, iata ce are in plus fata de concurenta.

Digi Mobil avantaj fata de Vodafone, Telekom

Digi Mobil. Desi reteaua de telefonie mobila a operatorului detinut de catre RCS & RDS are multe lipsuri, exista totusi si unele benefici foarte mari pe care alti operatori de telefonie nu le ofera pentru clienti. Mai exact, Digi Mobil este doar unul dintre cei doi operatori de telecomunicatii din Romania care ofera pentru clienti serviciile VoLTE, si VoWiFi, in momentul de fata, celalalt fiind Orange, in timp ce Vodafone si Telekom nu au inca aceste servicii.

Digi Mobil. Serviciile VoLTE si VoWiFi sunt foarte importante, deoarece permit efectuarea de apeluri telefonice direct prin 4G, sau prin Wi-Fi, si e uimitor cum Vodafone, sau Telekom, inca nu ofera asa ceva in Romania. Aceste servicii sunt standard in afara Romaniei pentru foarte multi operatori de telefonie mobila, si nu de acum, ci de cativa ani de zile, Digi Mobil implementandu-le destul de tarziu, insa cu mult inaintea Vodafone, sau Telekom.

Digi Mobil. Avantaj URIAS fata de Vodafone, Telekom

Digi Mobil. Decizia de a oferi serviciile in Romania inaintea concurentei le aduce clientilor celor de la RCS & RDS functii care imbunatatesc radical experienta de utilizare, si care desigur ca sunt gratuite. Cei de la Vodafone au promis acum cativa ani buni de zile ca vor implementa asemenea functii pentru clienti, insa Digi Mobil le-a luat-o cu mult inainte, desi are o retea de telefonie mobila mult inferioara, iar asta nu e chiar atat de usor de rezolvat.

Digi Mobil. Ambele servicii sunt activate in mod automat pentru clientii din Romania de catre RCS & RDS, dar desigur ca e nevoie de telefoane compatibile cu ele, altfel nu veti putea beneficia de aceste servicii foarte utile. Digi Mobil a uimit cu lansarea acestor servicii inaintea unor operatori concurenti din tara noastra, si ramane in continuare surprinzator de mult inaintea lor, dar ramane de vazut cam pentru cat timp, deoarece acestia pot implementa rapid serviciile lipsa.

Digi Mobil. Acestea fiind spuse, iata ca operatorul de telefonie mobila nu este inaintea concurentei doar prin numarul foarte mare de portari pe care-l inregistreaza in tara in momentul de fata, ci si prin unele servicii oferite.