Bateriile Samsung GALAXY NOTE 10 sunt DEZAMAGITOARE

Samsung GALAXY NOTE 10. Noile baterii pentru telefoane vor fi dezamagitoare, din pacate, iata cat de mica este capacitatea pentru ele.

Samsung GALAXY NOTE 10 baterii

Samsung GALAXY NOTE 10. Noi informatii despre bateriile telefoanelor, companiei coreene au aparut in cursul noptii trecute, si prezinta o situatie foarte problematica pentru clientii care vor decide sa le cumpere. Mai exact, de la un cunoscut leaker de informatii despre telefoane mobile aflam astazi ca atat versiunea standard, cat si cea Pro din seria Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa aiba baterii de fix aceeasi capacitate, ceea ce nu e tocmai o idee chiar atat de buna.

Samsung GALAXY NOTE 10. Mai exact, atat in cazul versiunii care are ecran cu diagonala de 6.4 inch, cat si in cazul versiunii care are ecran de 6.75 inch, aceeasi baterie de 4170 mAh, sau 4200 mAh, va fi folosita. Avand in vedere diferenta foarte mare dintre diagonalele ecranelor celor doua telefoane din seria Samsung GALAXY NOTE 10, folosirea unor baterii de aceeasi capacitate este cel putin surprinzatoare in intregul context, iar asta va genera probleme mari.

Bateriile Samsung GALAXY NOTE 10 sunt DEZAMAGITOARE

Samsung GALAXY NOTE 10. Ecranul cu diagonala de 6.75 inch va consuma mai multa energie decat cel cu diagonala de 6.4 inch, iar asta va afecta foarte serios autonomia bateriei telefoanelor. Daca ne gandim si la faptul ca actualul chip Exynos 9820 din telefoane are probleme mari cu consumul de energie, versiunea Pro a Samsung GALAXY NOTE 10 ar trebui sa ofere o experienta mult mai proasta pentru clientii care le cumpara.

In terms of specifications, our source says the Galaxy Note10 will feature a 6.4-inch Dynamic AMOLED display, 128GB base storage, and 4,170mAh battery (typical). On the other hand, the Pro model is said to have a slightly bigger 6.8-inch Super AMOLED panel, 256GB storage as standard (and options going up to 1TB), and the same 4,170mAh cell as its sibling.

Samsung GALAXY NOTE 10. De ce ar alege Samsung sa ofere baterii atat de mici inclusiv pentru modelele mai mari din serie este foarte greu de spus, insa iata ca se iau si decizii neobisnuite probabil pentru a tine costurile la un nivel redus. Noua baterie pentru seria Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa fie cu doar 100 mAh mai mare decat cea folosita in S10 Plus, deci diferenta va fi foarte mica, si din pacate autonomia va fi inferioara.

Samsung GALAXY NOTE 10. Noile modele de telefoane vor fi puse in vanzare undeva prin cursul lunii august, pana acum data de 10 august fiind zvonita, deci nu mai avem decat doua luni de asteptare in fata.